Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5118128 www.bgdnes.bg

Галена пак хвана чашката

Певицата вдига наздравици в столична дискотека

Фолкпевицата Галена отново подкрепи запомнящото си представление в нощно заведение с консумация на алкохол, видя "България Днес".
Изпълнителката никога не е криела, че обича да си пийва по време на участия, за да е част от публиката си и така да създава по-еуфорична атмосфера. Галена се опитва да не прекалява с употребата на алкохол, за да може да спазва поведение на сцените в нощните клубове из страната.
При едно от последните си участия в столицата чалгарката отново хвана чашката, в която вероятно имаше бяло вино или шампанско. Галена не се посвени да вдигне няколко наздравици към почитателите си, които буквално се взривиха от удоволствие заради оказаното внимание.
В един момент Галена дори слезе от сцената към бара, където застана редом до барманите. Почувствала се в свои води, изпълнителката започна да обикаля край бутилките и да си казва "Наздраве" с купонясващите. Фолкпевицата е известна с това, че трудно може да се задържи само на едно място в заведение и винаги обикаля сред хората, за да се забавлява с тях. Тя дори няма проблеми да флиртува с непознати младежи, които често губят ума и дума в нейно присъствие.
В пиенето на алкохол певицата има коронен номер, който неведнъж е демонстрирала - с лекота обръща малки коктейли директно на сцената, без да използва ръцете си. Галена нерядко поставя в шах и мат дори и най-умелите пиячи, като захапва шотовете с уста и изпива на екс алкохолните напитки.


"Живее ми се, купонясва ми се много и мисля да го правя винаги. Очаквам всички да се включите, за да си направим голямо шоу", са думите, които изпълнителката често използва, обръщайки се към почитателите си. Мнозина предполагаха, че след раждането и отрастването на сина й Стефан певицата ще се кротне, но вместо това Галена стана още по-щура на участията си, което пък й печели огромни симпатии не само от мъжете, но и от жените.
Миналото лято изпълнителката бе засечена в кръчма в Слънчев бряг, където поглъщаше чаши със силни питиета, без да ги хваща с ръце. Малко фолкпевици могат да се похвалят с тези умения, но за Галена таблата с шотове е неотменима част от всеки купон. Смядовчанката не иска да изпее и началото на куплета, без да е подгряла с една-две текили. Това не е никаква новина за феновете на чалгаджийката, които открай време са наясно с шоуто, което прави.


Покрай постоянната си ангажираност с участие в нощни заведения Галена продължава и дизайнерската си дейност. Наскоро тя пусна нови дрехи от модната си линия, като за пръв път заговори за тях на свое участие в Русе. Там се появи и колежката й ДесиСлава, която преди години беше омъжена за бизнесмена Галин, който е баща на детето на Галена. Въпреки това двете певици са много близки приятелки и не се притесняват, че са делили едни и същ мъж. В началото на годината дори записаха обща песен, в която почитателите им доловиха биографични нотки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама