Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5121545 www.bgdnes.bg

Гришо заби Никол Шерцингер

Григор Димитров е тайнственият нов мъж в сърцето и леглото на английската певица Никол Шерцингер. Звезда в родината си, както и в САЩ, у нас мургавата красавица е по-известна като бившето гадже на световния шампион във Формула 1 Люис Хамилтън.
Двамата са се залюбили още през юли, гръмнаха английските вестници "Сън" и "Мирър". 37-годишната красавица излиза с 24-годишния български ас, след като той се раздели с руската тенисистка Мария Шарапова, а изданията пишат, че точно Гришо може да спечели сърцето й.
"Димитров може да спечели сърцето й. Двамата излизат заедно. Напълно отдадени са един на друг. Обаче няма как да бъдат видени един до друг към този момент, тъй като са много внимателни и не искат връзката им да бъде обект на внимание", споделя източник, близък до двойката пред "Сън".
Никол Шерцингер имаше дълга връзка със световния шампион във Формула 1 Люис Хамилтън, продължила над седем години и с драматичти раздели през всяка. След като се разделиха, пилотът имаше няколко краткотрайни флирта, докато Никол бе заснета да се целува с футболиста Паджтим Касими (23) през юни в Гърция, където певицата празнува рождения си ден. Неотдавна тя тайнствено открехна вратата за слухове, след като призна, че до себе си има "друг голям спортист", а медиите започнаха да гадаят около куп имена, но на британски и американски атлети.
Григор Димитров прекара две години в обятията на Мария Шарапова, а напоследък е свързван с французойката Ализе Лим.
Източник на "Мирър" от своя твърди, че дори Люис Хамилтън вече знае за отношенията между Шерцингер и Гришо, но не е щастлив от този факт. Нещо повече - трикратният шампион във Формула 1 бил бесен на новината.
Само преди няколко дни Люис и Никол бяха изловени в нощен клуб в Лондон, където се били отделили в самостоятелно сепаре. Тогава се заговори, че двамата са затоплили отношенията си и може би са отново заедно, но май ще се окаже, че това не вярно.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама