Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5153178 www.bgdnes.bg

Веселин Маринов: Страх ме е да не се проваля

"Зарязах личния си живот и всичкото си време посветих на кариерата си. Нямам време за себе си." Това ексклузивно призна народният любимец Веселин Маринов, разкривайки, че няма жена до себе си и едва ли скоро ще има успех на любовния фронт.


Певецът в момента е в трескава подготовка за коледния си концерт, който ще се състои на 9 декември и за поредна година ще е в зала 1 на НДК. Покрай цялата сложна организация Маринов е изоставил личния си живот и мислите му вместо към жени са насочени към подготовката за мащабното събитие.

Реклама


"Най-големият ми страх е да не се проваля! Хората очакват от мен много и трябва да оправдая тези очаквания. Времето никога не стига. Затова и тази година реших да наема зала 1 за два дни. Така ще ми бъде малко по-спокойно. Големите нерви обаче са с рекламата и разпространението на билетите. В цялата организация на концерта са мобилизирани около 100 души и ми е много притеснено дали всичко ще бъде готово навреме", заяви разтревожено Веско.


Той изпадна в откровена изповед, че не се смята за голяма звезда и винаги ще помни думите на композитора Тончо Русев към него: "Никога не се прави на бял негър". "Само аз си знам как изстрадах успеха, който съм постигнал към днешна дата. За мен не е важна печалбата, важни са ми феновете. Затова и пея в градове като Тетевен, където билетите са евтини и идват по-малко хора. Годишно правя средно по 75 концерта", добави още изпълнителят на десетки хитове.


"На 30 ноември догодина концертът на Веселин Маринов ще бъде в зала "Арена Армеец". Подписахме договора. На 2 декември 2016 г. се навършват точно 35 години от моя творчески дебют и предизвикателството да направя концерт в тази зала е много голямо. Този концерт ще е с огромен оркестър, с голяма вокална група, балети, визуални ефекти и всичко, което е необходимо, за да стане едно грандиозно шоу", сподели певецът.


"Декември за мен винаги е специален, защото тогава са празниците, които най-много обичам. Тази вълшебна седмица между Бъдни вечер и Нова година е времето, когато ставам като дете, а всички останали хора са такива, каквито ми се иска да бъдат през цялата година - усмихнати, добронамерени. Сещат се за изконни неща като родители, семейство, огнище, топлина... Това са най-хубавите дни от годината", завърши Маринов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама