Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5154218 www.bgdnes.bg

Адреналинката с порното отново в "Господарите"


Яна и Жана танцуват в шоуто на Нова година, Миков и Борисов пеят

Адреналинката Яна Христова, прочула се с порноклипове, отново се връща в "Господари на ефира".

Това ще стане навръх Нова година в празничното издание на "Господарите" на 31 декември.


"Предаването ще бъде час и половина. Ще съберем всички водещи. Ще има и много адреналинки, почти десетина. Освен трите момичета, с които работим в момента, сме поканили и адреналинки от предишните години. Засега участие са потвърдили Яна, Жана, Ваня, трите момичета от предния сезон", сподели пред "България Днес" продуцентът на рейтинговото шоу Джуди Халваджиян. Той не скри съжалението си, че в празничното шоу няма да видим две от най-емблематичните адреналинки - "пионерките" Теди и Ени, които се изявяваха, когато "Господари на ефира" се появи за първи път. "И двете много пътуват, Ени дори не живее в България. Но се надявам в бъдеще да успеем да включим и тях", допълни Халваджиян.


В екипа на "Господарите" са наясно, че присъствието на бурагзлийката Яна ще разбуни духовете сред зрителите. Преди години, малко след като приключи работата й с предаването, тя стана пишман героиня в пуснат в интернет порноклип. Танцьорката тогава обясни, че компрометиращото видео е пуснато нарочно от бившия й приятел, който е баща на детето й. Не толкова отдавна се появи и нов порноклип с Яна, дори по-откровен от първия. Обяснението на адреналинката бе, че порното е пуснато от мъж, когато тя зарязала, и така той й отмъщавал. Приятелите на бившата състезателка по художествена гимнастика се надяват, че след като отново ще танцува в "Господарите" - откъдето всъщност стана популярна, ще започне следващата година "на чисто" и ще има свестен човек до себе си.


Освен с много адреналинки новогодишното издание на "Господари на ефира" ще бъде пълно и с политическа сатира. Бойко Борисов, Мишо Миков, Ахмед Доган и други политически лидери ще "отправят" музикални поздрави към електората си, като те самите ще пеят. Предаването ще направи и класация Топ 3 на гафовете от годината. Изненада остава на кого ще бъде връчен годишен "Златен скункс".

Бисерка БОРИСОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама