Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5156176 www.bgdnes.bg

Кичка Бодурова изригна: Здравко изневерява на Катя

Тя му прощава много унижения, за да запази семейството си и дуета

Няколко седмици след края на шоуто "ВИП брадър" естрадната певица Кичка Бодурова споделя за преживяното в къщата на Големия брат, за скандалите, които зрителите не са видели, и за това как се чувства вече у дома. Само пред "България Днес" в най-ексклузивното си интервю Бодурова разкрива разтърсващи факти за някои от участниците във формата и нейни колеги.

- Госпожо Бодурова, класирахте се на почетното трето място в шоуто "ВИП брадър". Как оценявате престоя си в къщата?
- Не бях запозната много с този формат и той беше уникално място да науча нови страни на живота. Да се запозная с хора, до каквито никога не съм се доближавала досега. Не че сега се доближих, но трябваше да живея и спя с тях. Единственият спомен, който бих искала да запазя, е шоуто, което снимахме ала Ромео и Жулиета.
- Повече положителни или отрицателни емоции ви донесе участието във формата? Съжалявате ли за нещо, което сте казали или направили там?
- Със сигурност имаше много негативни емоции, дори надминаха моите очаквания. Но в един момент си казах: "Припомни си как е в живота. Малките кученца са винаги по-злобни и лаят повече. Когато видят по-голямо, те се нахвърлят на него, а не то на тях. Затова мълчи! Ти знаеш коя си!". И така до края на шоуто. Не съжалявам за нищо, което съм казала или направила. Дори и прословутия имейл, за който Биг брадър ме обвини, не го пратих тайно, а с копие на техен асистент. Пък и като говорим да си гледам бизнес имейлите, моят бизнес е и моята професия и имах да уточнявам ангажименти по повод кметските избори, а не само страничния ми бизнес, както бе обявено в ефир. Това бе коментирано като нарушение, а всъщност не бе. Истината е, че се разстроих много, но бе за това, че почувствах за кой ли път лошо, унизително отношение към мен, а не съм свикнала да се разправям по махленски.
- Ако върнете времето назад, бихте ли се съгласили отново да влезете в къщата?
- Не, не бих! Исках на няколко пъти да си тръгна, но Биг брадър ми напомняше, че трябва да уважавам зрителите, които така силно стоят зад мен. Благодаря на всички за подкрепата. От една страна, се радвах, че толкова много хора ме харесват, но от друга, ужасно ми се искаше да си тръгна, защото там за мен бе инквизиция. Научих че съм наистина много силна духом. Както навремето, когато един сваляч ми се заканваше, че ако не съм с него, лошо ми се пише. Казах му: Прави каквото щеш, но не ме плаши - влизам в огъня и излизам мокра. Истината е, че съм много лесно ранима, защото съм свръхчувствителна. Просто се старая да не го показвам, защото животът ме научи, че побеждават само силните. Гордея се, че победих егото си, победих лошотията. С игнориране, оставяйки някои да се изложат докрай, и не слязох на тяхното ниво. Не ми бе лесно, никак даже, да гледам несправедливостта в очите и да мълча. Но я гледах като добре излъскано стъкло.

Реклама


- Веднага след края на шоуто се прибрахте вкъщи. Как ви посрещнаха близките? На няколко пъти споменахте в предаването, че дъщеря ви ви липсва. Какво ви каза тя, когато се видяхте?
- Ох, толкова ми беше домъчняло. Разбира се, искаше ми се да се наплача на рамото й, от болката, която носех, или от радостта, че сме заедно, но се стегнах, защото знаех, че ще ги разстроя с Крис, и само ги стисках и двамата.
- Едни от най-честите ваши спречквания в къщата бяха с Катя и Здравко от дует "Ритон". Ще простите ли нападките от тяхна страна? Какво ще е отношението ви към тях занапред?
- Обидите, нападките са за този, който ги е казал. Те са за негова сметка, така че не се сърдя за нищо. Ние бяхме в малко по-различни от нормалния живот условия, в един момент се показахме слаби... всичко е човешко. Не пазя лоши спомени и чувства към тях, защото те не са фактор - нито за мен, нито за много от колегите ми. Лошото е, че обидите към мен продължават и след шоуто. И бих им казала, че те губят по точки, не аз. Всеки трябва да стои на килимчето си по средата и да не наднича много настрани, защото може да падне, особено когато лети нависоко, така както те. Най-много ме нарани това, че се заклех в детето си, за да приключи едно недоверие, а за тях това бе все едно нищо.
- Още първите седмици на шоуто дует "Ритон" изразиха негативното си отношение към Георги Христов, когото вие защитихте. В какви отношения сте с него?
- Жоро ми звънна веднага след като шоуто свърши. Той си живее прекрасно в Гърция. Моите приятели са ми приятели докрай. Това, че понякога може да има малък конфликт между приятели, то е както в семейството и никой няма право да се намесва. За мен приятелството стои на пиедестал. "Ритон" обидиха и друга моя приятелка от детинство, талантлива и известна българска журналистка - по същия начин толкова грозно. Жоро е един невероятен талант, ние сме работили заедно, той е спал в моя дом, аз в неговия, смели сме се до полуда, яли сме един хляб и завинаги ще го обичам.
- С кого ще останете близка след края на формата? Като че ли с Кристина Димитрова се подкрепяхте през цялото време ...
- С нея се разбирахме. Макар че имахме абсолютно различни номинации, за разлика от другите. Винаги й казвах: "Да видим сега освен мен кой ще е другият номиниран?"... Никога няма да се сближа с някого просто за да имам компания. Ако не приема един човек и не е с моите разбирания - просто стоя настрани. И това всъщност бе причината за отношението към мен. Никога няма да бъда фалшива и да допусна някого до себе си, ако не ми допада. Не мога да приема грубия тон, да наричам мило някого с думите "говедо", "животно","тъпанар" и т.н., да бъда близка с този, който пие от обяд... Така че повечето не бяха от моята кръвна група. Криси е много уравновесен човек, застана с позицията си още в началото, че няма да приеме страна. Въпреки че Здравко й постави ултиматум и това бе толкова смешно- като в детските игри: "или с нас, или с Кичка!". После я нарече охлюв... сигурна съм, че много неща са спестени на зрителите. И слава Богу! Само че в полза на тези, които имаха по договор да работят за имиджа си!


- Докато бяхте в шоуто, вие и останалите ви колеги вътре бяхте критикувани от много места, че влизате в подобни пререкания след толкова години творческа кариера.
- Никакъв конфликт не е имало. Първо - какво имам аз да меря с „Ритон“ или те с мен. Аз преглътнах няколко обиди, които не са излъчени и които никога не съм очаквала, и след петия път реших да покажа характер и да направя полета им малко по-близък до земята. То бе после приказки за това колко брака имам. Ами Катето ако стои, за да има „Ритон“, и щом може да прощава такива унижения, на които ние станахме свидетели, нека си стои. Аз никога не бих се примирила с подобно отношение към мен. Всеки има своето разбиране за щастие и за семеен живот. Аз знам за изневери на Здравко, но те са си все още заедно.
- С кого и кога й е изневерявал?
- Предпочитам засега да запазя мълчание по този въпрос.


- В момента сте в САЩ. Възстановихте ли вече обичайния ритъм на живота? Имате ли още чувството, че навсякъде около вас има камери, които ви следят на всяка крачка?
- Абсолютно влязох в ритъма на ежедневието. Имах прекрасни празници с най-близките си хора - денят на благодарността, рожденият ми ден. Утре пътувам за Лос Анджелис. Забравих за камери и микрофони. Радвам се, че хората ме опознаха по-добре. Влязох в това шоу, за да ме видят истинска, и усещам подкрепата на много - това компенсира трудните моменти, които преживях вътре, и сега с нетърпение чакам да се срещна с тези, които ме подкрепяха. Турнето ми догодина ще се утрои.
- Какво планувате в близко бъдеще? Подготвяте ли нови музикални проекти?
- Догодина ще излезе ДВД с последния ми концерт "Завръщане" от зала1 НДК. Ще има и нов диск. И както казах, турнето ми в България ще бъде доста голямо - така се очертава.
- През изминалото лято името ви бе замесено в скандал около конкурса "Бургас и морето". Ще участвате ли догодина пак в същия конкурс?
- Песента "Там" на Развигор Попов, която не бе харесана от журито тази година и не бе допусната, по мое мнение щеше да спечели наградата на публиката. Стана ми мъчно за Разви, защото това щеше да бъде със сигурност последното му участие на този фестивал. Но там има, и всички го знаят, задкулисни игри и повече никога няма да имам участие в това мероприятие!
- Кога да ви очакваме отново в България?
- Напролет си идвам с ятото на прелетните птици.

Ина ИЛИЕВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама