Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5158002 www.bgdnes.bg

Мара Отварачката напърчи нови цици

Мара Отварачката има нови цици! Това видяха всички по време на нейно участие в чалга заведение в Студентски град. Фолкфурията отдавна се слави като една от певачките с голям бюст, но този път направо е избила рибата.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Мария е добавила още кубици в пазвата си, а за да се изфука с придобивката, пя полугола. Откакто официално е жена на богаташа Християн Гущеров, тя избягваше да се появява в твърде сексапилно облекло. В последните години Мария предпочиташе да се облича стилно и не загатваше какво крие под сутиена.


Сега обаче чалга звездата е свалила абсолютно всички задръжки. Тя шокира нощна София, като излезе на сцената само по изрязан черен сутиен, а върху него бе нахлузила напълно прозрачен потник с гигантско деколте. На практика почти цялата гръд на Марийчето бе на показ за радост на мъжките очи. Запознати твърдят, че в огромните бомби на певицата има най-малко по 500 кубика силикон.
Според слуховете Отварачката напълно умишлено е решила да провокира, за да дразни съпруга си, с когото са скарани. Не е тайна, че от известно време семейството е в криза. Причината са информациите, че Мария има таен любовник и кръшка на Християн. Той направо побеснял от ревност и се стигнало до грозни сцени. В интернет пространството дори се появиха спекулации, че милионерският син е налагал певицата и тя прикривала синки по лицето си.
В крайна сметка раздорите довели дотам, че Мария е решила напълно да му отпусне края. Вероятно новият й силикон също е платен от Гущеров, но вече няма да го гледа само той. За това, че Отварачката се е разгонила яко, говори й един от последните й видеоклипове, в който тя отново сваля дрешките.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама