Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5165839 www.bgdnes.bg

Борислав Атанасов след "Биг брадър": Евгени ме искаше с мръсни чорапи!

Кой е той
Борислав Атанасов е роден на 25 март 1985 г. в Казанлък. Висок е 2,01 метра, бивш волейболист, владее два езика. Завършил е висшето си образование в САЩ, в Boston University със специалност хотелиерски мениджмънт. В Щатите е тренирал с морските тюлени. Там се изгражда като силен боец. Преди година участва в риалити шоуто "Къртицата", а само преди дни излезе от "Биг брадър ол старс", седмица преди големия финал на предаването.

- Боби, очакваше ли да излезеш малко преди финала?
- Мислех, че ще изляза миналата седмица. Но знаеш ли, за мен представянето ми е успех, защото влязох вътре без протекции, без клаузи за привилегии в договорите като на популярните личности и без стратегии. Единственото, за което съжалявам, е, че не успях да покажа много неща от себе си и в някаква степен зрителите останаха с други впечатления за мен.
- Не те видяхме като плейбоя, какъвто те рекламираха, по-скоро изглеждаше мълчалив. Такъв ли си в живота?
- Не смятам, че плейбой е лоша дума, по-добре такъв, отколкото простакът в предаването. За първи път сега искам да кажа, че аз никога не съм бил жиголо, защото мен парите не ме възбуждат. И това, че Ваня ме нарече така, много ме обиди. Смятам, че имам доста добри физически дадености и първоначално жените изпитват тази потребност да ме консумират. Но за пари не бих направил подобно нещо. Моят наркотик е поддържането на тялото ми, както за някои хора е пушенето и пиенето. Спортът ме дисциплинира още от 8-годишен, изгради ми силен характер. Нещо, което може би не видяха на сто процента от мен в къщата.
- Смяташ ли, че избра лошата страна, като се съюзи със Соня Колтуклиева?
- Не смятам. Тя е много различна от мен, аз съм по-позитивен и не толкова аналитичен тип. Паснахме си като душевност. И двамата сме директни и много първични в много отношения, защото не можем да търпим налагането на незаслужени авторитети, като Евгени Минчев примерно. Истината боли на моменти, но това е.
- Добре, вярно ли е, че Евгени Минчев е искал да дойдеш при него с чорапи, които не си сменял от няколко дни?
- Това е истината, аз няма да излъжа. Не знам дали са излъчили вечерта след признанието ми, когато Евгени дойде при Ваня Червенкова и я попита какво да направи. Човекът, който се хвали, че няма ситуация, в която да не знае как да отреагира, се притесни от мен?! В крайна сметка не смятам, че трябва да му се извинявам за каквото и да било. Не може да си позволяваш в ефир постоянно да нападаш хората с язвителни епитети, да си груб, а когато на теб ти излязат "мръсните гащи", както се опитва да се изразява самият той, да искаш да ти се извиняват. Няма за какво. Вижте, неговият имидж достатъчно си е овъглен, за да го очерням и аз, както ме обвини Ваня Червенкова. Това е човек, който гледа само собствения си интерес и благополучие. Жалко, че се хванах на думите му, че може да ме рекламира в пространството.
- Това кога се случва?
- Когато се запознахме на парти. Говорихме, той отбеляза, че тялото ми е хубаво, и аз му обясних, че ще се радвам да ми намери реклами, в които да участвам.
- А голи снимки показа ли му?
- Голите ми снимки бях пуснал в интернет пространството. Те бяха майтап, какво лошо човек да харесва тялото си? Много популярни личности го правят. Евгени се беше сдобил със снимките ми, не съм му ги пращал с цел взаимно опознаване. (Смее се.)
- Дразнеше ли те поведението на лорда в къщата?
- На моменти, да. Не само мен ме дразнеше той. Не може да си дадеш седалището под наем и да си готов на всичко, за да успееш. Това не го приемам. Освен това се смята за най-успелия пиар у нас, без дори да е учил за това. Човек, който само си купува титли и внимание. Прекалено много внимание му обърнахме (Смее се.)
- Добре, да обърнем внимание на теб. Сега с какво се занимаваш?
- В момента се занимавам със семейния ни бизнес, движа си автокъщата и отскоро започнах да се занимавам с търговия на акции на стоковата борса. Таланти в мен много, но най-важният е, че успявам да оцелявам във всякакви условия и неведнъж съм го доказал.
- Приятелка имаш ли си?
- Да, разбира се. Ще я видят съквартирантите на партито в понеделник, когато завършва форматът. Момичето учи, ще я изчакам да завърши и ще се оженим. Това ще стане съвсем скоро. Бракът за мен е едно от най-важните неща в живота на човек и не смятам да го пропускам.
- Ако беше политик, кое щеше да е първото, с което да се заемеш в страната?
- Със здравеопазването. Политиката от години ми е слабост.
- Кой е най-големият национален герой на България за теб като националист?
- Владетелят и създател на България е хан Аспарух.
- Говори се, че големите сили в света имат план за всяка държава, също и за България. Планът за България е да бъде разрушена и приведена в трагично състояние, населена само с неграмотни хора и т.н. Ти на какво мнение си?
- Определено има много истина в това. След събарянето на комунизма светът се ръководи от една шепа хора, които владеят целия пазар. Тези хора имат целенасочени стратегии, които следват. В случая България спира Изтока. Ние сме облагодетелствани от чисто географска гледна точка. Не сме особено толерирани от Европа, въпреки че благата и качествата ни са страшно много и това нещо да се отнеме ще бъде много жалко. Това вреди единствено на нас, защото ние нямаме съдействието нито на Европа, нито на съмишленици, което пък прави ситуацията още по-зле. Не го заслужаваме. Когато имаме тази възможност да се докажем, ние със сигурност ще го направим. Но когато нямаме този шанс - мисия невъзможна. Хубаво е младите хора да наблегнат на това, че България има нужда от повече положително настроение, с малко повече мотивация въпреки неудачите, защото това ще се отрази и на икономиката, и на качеството на живот. Точно това е основната причина да искам да се развивам тук.
- Какво липсва на младите хора тук?
- Трябва да са по-мотивирани, да гонят мечтите си и да не рухват толкова лесно от всяко нещо, което ги сполети. Това ще се отрази положително на държавата ни, колкото и да е жалко и тъжно в момента. Над 20 години ние се мъчим да излезем от тинята, а все повече затъваме. Може би това е и разликата между мен и другите, които не са учили в чужбина. Аз смятам, че няма нищо непостижимо. Точно това ми самочувствие не се понрави на една част от хората в къщата. Дори и в това риалити всъщност имаше сценарий, който беше воден от определени хора. Казвам го, защото не може продукцията да не се вълнува от рейтинга на шоуто и от това кого искат да гледат хората. Смятам, че това е много грешен ход.
- Боби, ти си писал и стихотворения, кажи ми едно от тях.
- Най-после се престраших,
и реших съдбата си в ръце да взема,
след това - живота с нея да превзема! (Смее се.)
- Ако беше спечелил наградата от "Биг брадър ол старс", какво би направил с нея?
- Ще я похарча в компанията на многото си приятели.
- Какво ще поискаш, ако намериш златната рибка?
- Време колкото се може повече на тази земя!

Лили АНГЕЛОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама