Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5191613 www.bgdnes.bg

Светлана Василева с луд купон за брадърите

Иво АНГЕЛОВ

Луди танци до зори, кръшни хора и безброй наздравици белязаха 28-ия рожден ден на моделката Светлана Василева, видя "България Днес".


Изкусителната блондинка отбеляза щастливото събитие в понеделник вечерта в компанията на най-близките си хора в китно заведение в столичния квартал Драгалевци. Централно място в партито имаха участниците в последното издание на "ВИП брадър", с които Светлана живееше в къщата.

Реклама


Сериозно купонджийско настроение демонстрираха Катя и Здравко от дует "Ритон", които бяха господарите на дансинга. Именно с тяхна песен беше даден старт на партито. Двамата бяха еднакво добри както в бързите танци, така и в романтичните балади, на които танцуваха прегърнати с влюбени погледи. Актрисата Ернестина Шинова и половинката й Андрей Слабаков отново бяха душата на компанията и не спираха да разсмиват присъстващите. На ВИП масата бяха седнали още победителят от "ВИП брадър" Джино, моделката Моника Валериева и ММА боецът Деян Топалски. В един момент Здравко хвана за ръката Моника и двамата покориха дансинга с вихрените си танци, с което си спечелиха бурни аплодисменти от гостите на рождения ден.


Върховият момент на партито настъпи, когато Светлана застана в центъра на заведението и изгледа на видеостена предварително записани пожелания от нейните приятели. Красивата блондинка се просълзи от милите думи и не можеше да задържи емоциите, благодарейки за милия жест. Облечена в елегантна розова рокля, тя обръщаше внимание на всичките си гости и приемаше тостовете за нейно здраве. Гостите й пожелаваха най-често да запази добротата си, която е така характерна за нея. Ернестина и Слабаков й пожелаха да обиколи европейските столици, а Катя и Здравко - да е все така хубава и с добро сърце.


Градусът на настроението видимо се покачи, когато по-късно вечерта на партито се появи и актьорът Станимир Гъмов, който веднага попадна в прегръдките на екссъквартирантите си и мигновено влезе в ритъма на купонясването. Сред гостите бяха още фолкпевицата Кали и Русата Златка, които също достойно се представиха в танците. Изпълнителката изпя и въздействащата си песен "Любов навреме" като поздрав за Светлана и за пореден път я просълзи. А купът с подаръци и букети бе толкова огромен, че на моделката й трябваха няколко часа, за да ги отвори.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама