Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5199298 www.bgdnes.bg

Слави и Васко таят обиди и ненавист един срещу друг

Обида и ненавист един към друг таят водещият Слави Трифонов и естрадната легенда Васил Найденов. За враждата между двамата знаят само хората от екипите им. На пръв поглед Слави винаги е харесвал Васко Кеца. "Какъв певец съм аз, бе! Васил Найденов е певец, с присъствие, с харизма, с отношение към детайла... Велик е", коментира в едно от интервютата си Дългия.
Истината е, че двамата никога не са говорили очи в очи. Васил Найденов не харесва Слави и предаването му.


"Васил Найденов никога не е гостувал в предаването. Нямам представа защо ни се сърди този човек. Обиден е, но не знам защо. Виждал съм го няколко пъти на живо, отнасял съм се с уважение към него, но нищо повече", изповядва в автобиографичната си книга Слави. Сценаристите му издават, че през годините са правили всичко възможно да примамят естрадната легенда да гостува в предаването. Васко винаги отказвал. В началото Дългия се амбицирал да направи всичко възможно Кеца да седне на диванчето срещу него.

Реклама


„Какво ли не сме опитвали. Пращахме подаръци, молехме се, карахме други звезди да ходатайстват Васко да гостува в предаването“, издават от екипа на Слави. Впоследствие Дългия категорично забранил на екипа да комуникира с Найденов.
"За какъв се мисли? В това предаване са гостували звезди от световна величина. Само Васил се прави на много голям", ядосал се Трифонов.
Истината е, че Васко Кеца наистина е единствената родна звезда, която никога не е гостувала на Слави. С изключение на Лили Иванова. За войната на естрадната прима и телевизионния водещ се знае отдавана. Лили се почувства засегната от шегите в шоуто по свой адрес и категорично зачеркна името на Дългия от живота си. Феновете и на двамата още помнят изданието на предаването на Кеворк Кеворкян „Всяка неделя“ през 2004 година. Тогава в студиото гост бе Слави Трифонов. Примата се включи в ефир от дома си, но щом видя Дългия, поиска 100 000 лева, за да продължи да говори. Лили никога няма да прости и имитациите на Виктор Калев, който от години влиза в нейния образ.


Според запознати това е и причината за отказа на Васко. Той не харесвал скечовете, в които го имитират. В последната година Кеца отново често гостуваше в предаването. Пародираха образа му най-вече заради парите, които изгуби в КТБ.
Всички тези шеги дошли в повече на звездата. Това, от което най-много го е заболяло и никога няма да прости, са хомофобските шеги по негов адрес. В пародийните скечове отново влиза Виктор Калев. Според хора от екипа на Слави Васко и Калев дори се засекли преди време на събитие. Кеца споделил, че не таи лоши чувства спрямо актьора.
"Просто не понасям шефа ти. Прекалено е безскрупулен", признал си Васко. От своя страна Трифонов се дразни, че Найденов има нереална представа за себе си. Голямо самочувствие и никаква самоирония. Според него и най-големите звезди в световен мащаб могат да се шегуват на свой гръб.
"Има хора, които имат такава представа за себе си, че всяка шега по техен адрес ги наранява. От друга страна, те са направили достатъчно много, за да имат това самочувствие и такава представа за себе си. Страхотно шоу бихме направили, ако на гости ми дойде Васил Найденов. Или Лили Иванова. Изпитвам силен интерес да разговарям с тях и да разбера защо реалната представа за тяхното величие и значимост не съществува в тяхното съзнание. Аз няма да ги иронизирам или по някакъв начин да се заяждам, но просто те нямат вътрешното усещане, че биха ни гостували", споделя Трифонов. Той все пак не се е отказал от идеята някой ден да направи интервю и с Васил, и с Лили. Тогава ще е доволен, че в шоуто му са гостували всички значими звезди у нас.

"Тодор Колев също беше обиден. Светла му памет. Той е велик актьор, но до последно беше обиден", спомня си Трифонов. Истината е, че Колев винаги е смятал, че "Шоуто на Слави" е имитация на неговото "Как ще ги стигнем...". Адама беше и един от малкото, отказали да гостуват на Дългия. "Не мога да гостувам в собственото си шоу", отсече преди години актьорът.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама