Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5347860 www.bgdnes.bg

Пуснаха гащи "малко коте"

Бикините са made in China, струват само 5 лв.

Иво АНГЕЛОВ

Женско бельо с лика на "малко коте" се появи в родната търговска мрежа, видя "България Днес".


Интимният дамски аксесоар се пласира дори в големите молове из страната, а цената е повече от атрактивна - 5 лева за бройка.

Реклама


Върху бялото бельо има щампована глава на котка, която палаво поглежда измежду женските крака.


На етикета на иновативния продукт е посочено, че е произведен в Китай. Посочено е и от какво са изработени гащите - 95% памук и 5% еластан.


Бельото с котето се радва на все по-голям интерес от млади момичета, които искат да изненадат гаджетата си с хитовия продукт. Особено голям е бумът на гащите на днешния празник на дамите.


Подобни бикини за пръв път се появиха и придобиха публичност по време на конкурса "Мис Малко коте", който се проведе в популярно столично заведение в Студентски град. На първата по рода си култова надпревара силиконки и моделки дефилираха на дансинга със същото бельо с идентични котета върху тях.


"Не харесвам Валери Божинов! Не си падам по футболисти, а по улегнали мъже на по-голяма възраст". Това обяви пред "България Днес" победителката в единствения по рода си конкурс Десислава Милкова.


Тя с гордост ще носи прозвището "малко коте", което смята за "сладко". "А на въпроса "малко коте, секс има ли" ще отговоря - малко", заяви 27-годишната силиконка, която е самотна в момента и няма половинка до себе си.

Реклама


Култовата реплика тръгна от еротичен чат на Валери Божинов с моделката Бояна Генова. В едно от съобщенията футболистът на "Партизан" пита русокосата фурия "Малко коте, секс има ли, казвай".


Това се превърна в лаф на годината, който роди десетки колажи и всенародни шеги. Самият Божинов дори пусна тениски с изобразено сиво коте и надписа "Малко коте, гол има ли".


Според 30-годишния играч надали има някой, който да каже, че "малко коте" е нещо лошо. Той не виждал скандал в цялата история и казва, че се забавлявал на шегите по негов адрес.

Реклама
Реклама
Реклама