Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5372380 www.bgdnes.bg

Брайън Мей и Кери Елис - концерт, какъвто рядко се случва

В продължение на два часа публиката в зала 1 на НДК имаше невероятния шанс да гледа и слуша легендата на “Куин” Брайън Мей. Концертът, организиран от “София мюзик ентърпрайсис”, се състоя в сряда вечерта.

На сцената с Брайън Мей бе и звездата от Бродуей Кери Елис. Слабо позната у нас, в момента, в който запя, публиката беше нейна. Почти, раздели си я с Брайън Мей. И всички, дошли, за да видят и чуят великия китарист, с възторг аплодираха и нейните изпълнения.

Реклама

Двамата в тандем с кийбордиста Джеф Лийч изнесоха изключително емоционален концерт. Авторски парчета, хитове на “Куин”, Елвис Пресли, “Бийтълс” звучаха от сцената, украсена с огромни свещи, а феновете пееха всяко парче от началото до края.

Брайън Мей и Кери Елис за първи път имат съвместни концерти в Източна Европа. В тази връзка китаристът каза, че с нетърпение е очаквал да дойде в страната ни и останал очарован от емоцията, с която го приеха българските меломани. Сега всички те го очакват да се върне отново на 23 юни, този път с “Куин” и Адам Ламбърт.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама