Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5381200 www.bgdnes.bg

Феноменът Христо Нанев разкрива пророчествата на Слава Севрюкова: Мъж и жена спасяват България след 2017-а Ванга признала, че Слава е 3 пъти по-надарена от нея

Кой е той
Христо Нанев е роден на 10 май 1956 г. в Пловдив. Завършва българска филология в ПУ "П. Хилендарски", след което работи като учител, зам.-директор и директор в училище. По-късно се отдава на писателска дейност. Написал е 14 книги с художествена и езотерична тематика. Биограф е на пророчицата Слава Севрюкова, написал е шест книги за нея, както и на дядо Влайчо. Автор е и на документални филми за ясновидците. Самият Нанев се занимава с регресия, чрез която проследява хода на серия човешки съдби отпреди 200 години.

- Г-н Нанев, вчера се случиха разтърсващи терористични атентати с жертви в Брюксел. Говори се за световен джихад. Вярно ли е, че прорицателката Слава Саврюкова е "видяла" войната, която се случва днес?
- Да. Слава говори за Трета световна война, като казва, че тя отдавна тече. Това прозрение тя направи пред мен през 1991 г., когато никой и не подозираше за конфликт между мюсюлмани и християни. Тогава тя каза, че на тази война няма да се знае фронтът и ще загинат хиляди невинни хора.
Освен това през 80-те години Слава прави и предсказание, че ще се направи опит части от Североизточна и Югоизточна България да бъдат откъснати по мирен път в началото на XXI век. Леля Слава беше категорична, че тези в Североизточна България няма да успеят, но за онова, което ще се случи в Югоизточна България, казваше буквално следното: "Виждам как без пушка да пукне, по мирен път, ще се отцепят към съседната нам югоизточна съседка". Слава Севрюкова дори не казваше Турция, то е ясно. Странно е, че тя говореше, че това ще се случи, когато вече сме в Европа, вероятно е имала предвид да сме членове на ЕС. Каза: "Тогава ще стане това отцепване и Европа ще гледа с почуда, и няма да знае как да реагира. Толкова мирно и кротко ще стане всичко това. И тогава, казва, сърбите ще ни протегнат първи ръка". Тя не казваше точно кога ще се случи това, но беше категорична, че упадъкът на държавата ни ще продължава до това злощастно събитие. Казваше, че след 1990 година мнозина ще се изредят да ни управляват, много гръмки обещания ще дават, но в нищо няма да успеят да направят. И едва когато се отцепи част от страната ни, казваше леля Слава - "виждам как българският народ ще се вдигне като един", тоест ще се мобилизира. И едва тогава ще бъдат осъдени тези властници, които години наред пилееха силите на народа, на държавата... Вероятно, без да си даваме ясно сметка, този план за обезбългаряването на югоизточната част на страната е задействан още през 90-те години. Искам да кажа обаче, че Севрюкова беше категорична, че ще има възмездие за продажните политици, и то ще е страшно. Затворите ще бъдат препълнени с хора, които доскоро са ни управлявали, а българите като един ще се вдигнат да бранят страната си. Едва тогава ще настъпи истинското "събуждане" и оттласкване от дъното.
- След това Севрюкова говори, че ще дойде руса жена на власт. Ванга също има подобно пророчество според близките й.
- Да, така е. Според леля Слава велик държавник ще поведе страната към възход. Този бъдещ политик е вече роден и живее сред нас. В началото на 80-те години е бил 7-годишно дете. За него Слава казва, че е "духът на превъплътения Давид". Това, за което ме питате, ще се случи след 2017-2018 година, когато в държавното управление ще влезе жена. Тя ще "измие срама на мъжете, които не са постъпвали мъжки". Тази жена ще мобилизира силите и ресурсите на цялата нация. В момента тя е родена, скромна била, руса и от руски произход. Тази жена щяла да съветва мъж, в чието тяло живее прероденият Давид, и след това ще се оправим.
И друго е интересно в предсказанията на Слава. Пророчицата съветваше всички българи в чужбина да се приберат в страната до 2028-2034 година. Тогава планетата ще бъде подложена на невиждани катаклизми. Много държави ще изчезнат, но България ще остане. Севрюкова "виждаше" и промените в земната кора и природни бедствия. Успокояващото е, че страната ни ще бъде сравнително слабо засегната от тях. Казваше: "Кажете на близките си, които са в чужбина, да се приберат до 2028 година. След това и да искат, ще е много трудно да се върнат, а и ние няма да сме в състояние да ги приемем..."
- А каква част от тези нейни видения са доказано истинни?
- Най-фрапиращото доказателство е една съвместна публикация на Слава Севрюкова и доц. Лозенски в американското списание "Пси рисърч" за устройството на кристалната решетка на силицевия кристал. След три години американски учени усъвършенстват т.нар. тунелен електронен микроскоп и откриват устройството на кристалната решетка, при което има удивително съвпадение с описаното от Слава Севрюкова и тогава я титулуват "професор" неофициално. Тя вкарва в изумление учените в областта на ядрената физика, без самата да е била учен.
- Доколкото знам от вашите книги, Слава Севрюкова се е познавала с леля Ванга.
- Да, те се познават. Ванга я цени и казва, че тя е на много високо ниво. Двете ясновидки имат една една много интересна среща. Контактували са дълго време от разстояние, те си имат свои канали. Ванга е била респектирана от възможностите на Слава Севрюкова и при срещата им казва буквално: "Много ми е дадено, сестра Слава. Много ми е дадено, но на тебе е дадено три пъти повече". Ванга даже се чуди защо леля Слава не гледа, а истината е, че тя просто винаги е бягала от популярността. Слава беше убедена в съществуването на преражданията. Тя си виждаше предходните животи, виждаше и някои от бъдещите съществувания. В серия от предходни съществувания тя е била с ясновидски способности. Характерното при нея е, че е родена с дарба. Това я прави велико изключение от всички останали хора с ясновидски способности, тъй като при повечето се проявяват след клинична смърт. Леля Слава твърдеше, че в предишен живот е била руска графиня в Санкт Петербург, с много големи ясновидски способности, с три деца, на които не им е обръщала внимание, отдадена на дарбата си. При нея са идвали световни знаменитости, какъвто е бил Пушкин. И тя предказва на Пушкин, че трябва да се пази от бял човек на бял кон. Казала му: "ако ти избегнеш тази среща, ще живееш над 70 години, но ако се сблъскаш с него, това ще бъде фатално за живота ти". Убиецът на Пушкин, Дантес, е албинос - с бял мундир и единствен от целия ескадрон язди бял кон. Повече от очевидни съпоставки. При това Дантес задирва жена му и Пушкин отива на фронтален сблъсък с него - при дуел, който му коства живота. Аз си направих труда да издиря дали наистина по времето на Пушкин в Санкт Петербург е живяла графиня с ясновидски способности. Оказа се, че е имало такава - казвала се Александра Киргхоф. Даже е запазен неин портрет. При нея действително са ходили Пушкин и Гогол. Леля Слава няма откъде да го знае. Тя беше с четвърто отделение, не можеше да ги нагажда тия работи.
- Вярно ли е, че е знаела за преврата срещу Живков на 10 ноември?
- Да. Тя има и косвено участие в него. Сега ще споделя пред вас - в навечерието на 10 ноември 1989 година Слава Севрюкова е посетена от съпругата на Станко Тодоров - Соня Бакиш. Той е един от заговорниците, които подготвят преврата срещу Тодор Живков. Соня пита пророчицата дали има облаци над главата на съпруга й, без да обясни какво се готви. Леля Слава й казва: "Виждам, заел се е с трудно дело, но няма страшно за живота му. Успешно ще бъде и за добро е, да продължи, да не се плаши".
Доста преди срива на комунизма обаче леля Слава бе посетена от руски учени изследователи. Тя ги изумява с твърдение, което се оказва дълбоко пазена държавна тайна в Съветския съюз: "Когато през 1961 година се изстрелва Гагарин, при нея идват няколко професори и един академик, за да я разпитват за бъдещето на съветската космонавтика. Слава контактуваше директно с тях на руски език, тъй като мъжът й бе руски белогвардеец и тя владееше добре този език. На тази среща тя удивена казва: "Ама вие изстреляхте Гагарин, но той не ви е първият космонавт". Те мълчат. Тя казва: "Виждам преди него поне десет сте изстреляли. Ама защо не ги оповестихте?" И тогава един от тях казва: "Да, товарищ Севрюкова, но для етого не говорить". Иначе според нея 11-ият космонавт, Пьотр Илюшин, го изстрелват успешно в Космоса един месец преди Гагарин. Илюшин прави обиколка на света, но погрешка не успява да се приземи в Съветския съюз, а пада в Китай. Там го арестуват като съветски шпионин и затова не се дава гласност за първия успешен полет на човек в открития Космос. И след един месец изстрелват Гагарин. Така че Гагарин е 12-ият космонавт от всички изстреляни. Това по-късно го бяха писали вестници в Италия, но беше удивителна информация, защото съвпадаше с казаното четвърт век преди това от Слава Севрюкова.
- Работеха ли от КГБ със Севрюкова?
- Не го изключвам, но я ползваха най-вече за космическите си полети или при аварии на космически кораби. Например след изстрелването на тримата космонавти - Комаров, Волков и Пацаев, се случва нещастен инцидент. След приземяването на капсулата им тримата са открити мъртви. Били задушени. Тогава при леля Слава идват съветски другари да се допитат до нея каква е причината за неуспешното приземяване. И тя им казва, че вижда как корабът бил разхерметизиран от мощен лазeрен лъч, задействан от територията на САЩ. Това се случва във времето на студената война. Но тази информация никога не е официално огласена по разбираеми причини. Официалната версия за неуспешното приземяване на Комаров, Волков и Пацаев е разхерметизиране на въздушния филтър.
- А смятала ли е Севрюкова, че има шанс светът да се спаси от катастрофите, тероризма и бедствията?
- Да. Именно затова казваше, че трябва хората, от които зависи бъдещето ни, да се вслушват в прорицателите, ясновидците. Те са тези, които първи алармират и са на тази земя, за да предотвратят лошото. Слава вярваше, че злото може да се предотврати.

Лили АНГЕЛОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама