Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5383910 www.bgdnes.bg

50 бона за Калин от „Капките“

Актьорът три години отказвал на продуцентите заради ниска оферта

Секссимволът Калин Врачански определено си знае цената - той е прибрал около 50 000 лева за участието си в предаването "Като две капки вода", научи "България Днес".
Според отлично информирани наши източници звездата от "Стъклен дом" три поредни години е получавал покани от продуцентите на шоуто. Офертите все се виждали неизгодни на Врачански и той отказвал. В четвъртия сезон на формата екипът на "Капките" развързал кесията и отправил предложение, на което актьорът не могъл да устои - 50 000 лева. С тази договорена сума артистът и фолкаджийката Преслава стават най-скъпоплатените участници на шоуто. Певицата на "Пайнер" е прибрала между 150 и 200 хиляди лева. Далеч по-незначителни хонорари са си договорили останалите, сред които Поли Генова, Орлин Павлов и Прея.
Междувременно в родното място на звездата - врачанското градче Роман, са много разочаровани, че Калин няма никакво време да се отбива там. Местните се гордеят и радват, че кариерата на актьорът стартира именно от самодейния театър в градчето, но същевременно са и доста тъжни, че Врачански от години не се е вясвал в Роман. В града разправят, че Калин изявил своя актьорски талант още като дете. По-късно като студент го забелязва Стефан Данаилов. Именно заради препоръките на Ламбо, че Врачански е много добър артист, той получава главна роля в сериала "Стъклен дом", който го изстреля на върха на славата преди няколко години.


В последно време на Калин не се даваха никакви роли в родното кино, което драстично се отрази и на неговия бюджет. Той е всеизвестен бохем, луд фен на моторите и жените, а всичко това се поддържа със солидни финанси. Е, сега отново ще може да си позволява тези глезотийки, след като се появи съблазнителното предложение от "Като две капки вода".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама