Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5384623 www.bgdnes.bg

След Лондон ще пътува с "Ку-ку бенд" към Барселона, Валенсия и Берлин

Слави Трифонов ще покорява Европа!


Телевизионният водещ и любимият му оркестър "Ку-ку бенд" тръгват на турне из няколко държави на Стария континент, научи "България Днес".

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Реклама


Трифонов вече обяви, че на 23 април ще изнесе голям концерт в английската столица Лондон. Изявите му няма да се ограничат дотам и музикалният керван ще пътува още до испанските градове Барселона и Валенсия, както и до столицата на Германия - Берлин.
Изявата в Лондон постави рекорд - билетите за гостуването на Трифонов и "Ку-ку бенд" бяха разпродадени само няколко часа след пускането им в интернет. Концертът ще е в престижната лондонска зала "Трокси", която побира до 2600 души. Там миналата година самостоятелен концерт изнесе Лили Иванова, а по-късно Васил Найденов повтори нейния успех.


"Трокси" е една от най-популярните концертни сцени в Лондон, открита през 1933 г. като луксозен киносалон с 3520 места. През годините е домакин на много световни премиери, работи като център за подготовка на оперни певци и бинго.
Слави отдавна анонсираше този концерт. В средата на февруари той пусна кадри от среща в Кеймбридж, провела се на 6 февруари, между част от екипа му и млади българи - студенти и наскоро завършили във Великобритания. По време на дискусията Трифонов се включи по телефона. "Съжалявам, че не съм заедно с вас, но може да направим отново среща и да се видим - в България, в Кеймбридж, в Лондон или където и да е. Ние скоро ще имаме концерт в Лондон. Правим всичко възможно да го организираме в момента. Когато сме готови, ще се разберем и ще се видим", каза водещият на българските студенти.
Огромният интерес към песните на Трифонов е провокирал екипа му да организира концерти и в други европейски градове, където е известно, че живеят много българи. Затова Барселона, Валенсия и Берлин са избрани като топдестинации, където билетите вероятно отново ще бъдат изкупени за много кратко време.


Неизменна част от шоуто и този път ще бъде свръхталантливата малка певица Крисия.
"Криси много се вълнува, че другия месец заминаваме за Лондон и ще има възможност отново да пее на международна сцена. Отсега тя се подготвя с много старание за концерта. Този път ще представи на сцената много повече песни, така че и отговорностите й ще нараснат. Цялото семейство ще пътуваме за Лондон, така че тя ще може да разчита на нашата подкрепа", разказа пред "България Днес" Марин Тодоров, бащата на спиращата дъха изпълнителка.
Крисия взе участие и на концерта на Националния стадион "Васил Левски", където развълнува многохилядната публика с невероятен глас и въздействащо присъствие на сцената.


"Криси е готова да участва във всеки един проект, за който бъде поканена от г-н Трифонов. Тя е изключително благодарна за възможността, която той й даде, и винаги ще бъде неотлъчно до него, ако той я търси. Затова и сега иска да се подготви на много добро ниво за изявите зад граница", каза още Тодоров, докато от Разград пътуваше с Крисия за поредните й ангажименти в София.


Екипът на Трифонов е решил да не организира повече концерти в България, тъй като изявите в зала "Арена Армеец" и на Националния стадион събраха достатъчно зрители. Ново изпълнение у нас вероятно ще има едва след няколко години, когато интересът отново ще е нараснал. На дневен ред не стои и организирането на концерт в САЩ, тъй като разходите са големи и няма финансова изгода от подобно събитие отвъд океана.

Иво АНГЕЛОВ

Реклама
Реклама
Реклама