Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5385013 www.bgdnes.bg

Звезди даряват свои вещи с благотворителна цел по време на концерта на тв ММ

Концертът на тв ММ ще има благотворителна кауза. Събитието по повод 20-ия рожден ден на медията ще бъде на 25 март в зала 1 на НДК.

Певците, които ще излязат на сцената, ще даряват свои лични вещи, които ще се продават на щанд срещу централния вход на НДК непосредствено преди началото на концерта. Артистите ще дадат свои фланелки, шапки, любими аксесоари и дискове, които ще намерят новите си собственици. Събраните средства ще отидат в помощ на център “Дъга” за работа с деца с аутизъм и за SOS Детски селища. Двете инициативи ще бъдат част от голяма кампания на тв ММ онлайн, която предстои в близките месеци.

Реклама

По време на концерта, провеждащ се под егидата на Столична община, ще се дават награди, които ще останат в тайна до самото събитие. Единственото известно засега е, че градоначалникът на София Йорданка Фандъкова ще връчи специален приз.

В концерта ще участва шведската звезда Лорийн. Сред българските артисти, които ще излязат на сцената, са Графа, Стенли, “Ъпсурт”, Ирина Флорин, Д2, Стефан Вълдобрев и “Обичайните заподозрени”, Дичо, Сантра, Спенс, Светльо & The Legends, Тони, “Анимационерите”.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама