Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5418811 www.bgdnes.bg

Лара се казва първородната дъщеря на външния министър

“Двете със съпругата ми Мелани се чувстват добре”, написа Даниел Митов във фейсбук

С първородна дъщеря се похвали в петък министърът на външните работи Даниел Митов. Той бе толкова щастлив от събитието, че броени часове след раждането се похвали във фейсбук, че е станал татко. Все пак не забрави, че един дипломат не трябва да се поддава докрай на емоциите и поднесе само най-нужната информация.

Реклама

“Днес на бял свят се появи малката Лара - 3, 450 кг, 51 см. И двете със съпругата ми Мелани се чувстват добре”, написа Митов на страницата си в социалната мрежа.

Раждането е било в болница “Софиямед” и е водено от д-р Иван Димитров, анестезиолога д-р Йордан Борисов, акушерката Милена Трайкова и анестезиологичната сестра Мария Чулашка.

Митов крие жената до себе си, която е англичанка и с американско гражданство. Единственото, което се знае за нея, е, че работи в неправителствения сектор.

Заради атентатите в Париж на 13 ноември бъдещото семейство Митови отмени сватбеното си тържество, което щеше да се състои на 14-и в столичния Военен клуб. Така пристигналите от цял свят гости - роднини на булката и приятели на младоженците, успяха единствено да присъстват на ритуалите - граждански в Столичната община, и черковен - венчавка в храма “Св. София”, но не и на купон. С такъв младият татко може да навакса сега, радват се на щастливата новина близки до семейство Митови. 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама