Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5425730 www.bgdnes.bg

Фолкпевицата Емануела: Не спя с никого, чакам принца

"Нямам мъж до себе си и не си лягам с никого. В момента съм на етап от живота си, в който чакам да се появи принцът на белия кон и това да бъде правилният мъж за мен".


Това заяви пред "България Днес" хитовата фолкпевица Емануела, която сама отглежда двете си деца след раздялата с младия бизнесмен Димитър Динев.
Периодично името на изпълнителката се спряга около различни популярни мъже, но категорични доказателства липсват. Затова и Емануела реши да внесе яснота и ясно да заяви, че е сама и си няма половинка.

Реклама


"Признавам си, че в момента мисля повече за кариерата си, отколкото за някакви връзки. Нещата ми се получават добре и не мисля, че трябва да ги изоставям заради някакъв мъж. А и още не се е появил подходящ, заради когото да си струва да се рискува", обясни изпълнителката. В момента тя буквално е засипана от участия и е една от най-търсените фолкизпълнители.


Логично около красивата фолкпевица не липсват ухажьори, но тя ги игнорира още от рано и не им дава възможност да се доближат до нея. Емануела признава, че обича флиртовете, но спира до един момент, за да не реши човекът отсреща, че му дава сигнали за нещо сериозно.


Емануела обича да казва, че единствените мъже в живота й, които наистина обича, са двамата й синове - Христо и Димитър-младши. Големият сериозно й помага в отглеждането на по-малкото момченце, но вече прави сериозни планове как да продължи живота си.


"Христо се оглежда за училища в чужбина, където да продължи образованието си. Той ще замине едва след 2 години, но е хубаво, че още от сега започва да се оглежда за добри места", каза още борбената майка-певица. Той се увличал по компютърни технологии и в тази сфера щял да продължи образованието си. Майка му и баща му, с когото изпълнителката вече е в добри отношения, насърчавали момчето в мечтите му, защото виждали огромно желание и потенциал у него.


Емануела призна, че Христо много ще й липсва, когато замине, защото двамата са неразделни. Той не само е верен помощник в отглеждането на по-малкото братче, но е и в ролята на неин личен съветник, когато се отнася за пускането на нови песни. "Той ми казва какво харесват тийнейджърите и дали според него песента, която подготвям, ще стане хит или не", призна гордата му майка. Тя винаги е държала медиите да са далеч от първородния й син, за да може да порасне спокойно и да не се шуми около него, тъй като това може да повлияе негативно върху ученето и развитието му.

Реклама
Реклама
Реклама