Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5427070 www.bgdnes.bg

Теодора Енчева: Синът ми има задължението да е щастлив и да намери себе си

За репортерката от bTV журналистиката е отговорност и привилегия. Не съветва никого да я избира просто ей така - това не е професия, това е къртовски труд, изисква много сила и отдаденост, смята Теодора Енчева.

Особено ме вълнуват футуристичните науки, мистиката, интердисциплинарните науки, които могат да разкрият как се е променил и как ще се променя нашият планетарен живот, признава тя в интервюто си в новия брой на "Всичко за семейството". А за добре свършената работа казва, че тя блести, звъни и удовлетворява. Признава, че както на всички други жени и майки и на нея й е трудно, и е готова да се моли на боговете от всички религии заради сина си Александър. "Не съм съвършена - споделя тя. - Онзи ден синът ми мина покрай мен, докато седях в поза лотос на дивана, забола глава в една книга, и ми каза, че приличам на тийнейджърка с проблеми. Той все още не е навършил 14, но има много богат речник и остър език."

Реклама

Други откровения и подробности за живота й ще откриете в новия брой на "Всичко за семейството". В него ще прочетете още за Кунка Бакалова, художничката от Карлово, която рисува със 100 сорта ориз, защото вярва в източната поговорка, че който дарява ориз, дарява живот. Ще научите и за Аделина Александрова, която прави вино с емоция и стратегията й е всяко да носи индивидуалността на различните женски образи и характери.

В рубриката Приложна психология ще откриете правилата за дълголетие на връзката, формулирани от американците Зелмира и Хърбърт Фишър, вписани в Книгата на рекордите на Гинес като съпрузите с най-продължителен брак в света - 87 години. От рубриката Наръчник за родители ще разберете защо трябва да осмислите своето детство, за да бъдете добри родители и ще получите още съвети за възпитанието. Във вестника ще откриете много полезни съвети не само за родителството, но и за поддържането на уюта и спокойствието вкъщи, за здравословната семейна трапеза, за поддържането на добър тонус и перфектен външен вид. Ще получите и подробно 7-дневно меню за провеждането на ефикасна Зърнена диета за отслабване и детокс.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама