Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5427945 www.bgdnes.bg

С любов Прея свали двайсет кила

Чудо на чудесата! Цели 20 кила е свалила поп певицата Прея само за година.
От свръхедрото нигерийско девойче, което изгря с таланта си в "Музикална академия", няма и следа. Прея е успяла да стопи много от излишните килограми и в момента е апетитна мадама, която феновете й определят като секси хубавица.
Причината за рязката промяна в живота и външния вид на певицата е любов. От година Прея е щастливо обвързана с млад музикант, чиято самоличност за момента пази в тайна. Тайнственият господин е причината 21-годишната изпълнителка да се вземе в ръце и да влезе във форма.
Специални диети и здрави фитнес тренировки са помогнали на Прея да изчисти голяма част от мазнинките. Злобари коментират, че певицата е прибегнала и до вредни за здравето хапчета за отслабване, за да се втали скорострелно, но самата тя категорично отрича това да е истина.
"Правилен хранителен режим и спорт са ключ към успеха. А и любовта ми даде стимул да не се отказвам въпреки непосилните лишения и зверския глад" - споделя певицата, която е хлътнала до уши и дори вече обмисля за по-сериозно развитие на връзката си с младока.
Въпреки че е свалила доста от излишните килограми, Прея е твърдо решена да махне и още от теглото си. В момента тъмнокожата чаровница е участник в шоуто "Като две капки вода" и неуморните репетиции също й помагат в топенето на мазнините.
Прея е едно от най-харесваните лица в този сезон на имитаторското шоу. Специалното внимание, което журито й отделя, и постоянните хвалби не останаха незабелязани от зрителите. В същото време зад кулисите упорито се шушука, че именно тя ще е победителка в тазгодишния формат на предаването.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама