Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5430226 www.bgdnes.bg

Николета прецакана с 2 млн. лв.

Николета Лозанова е сериозно прецакана за първи път в живота си. Тя загуби около два милиона лева от развода си с Валери Божинов, научи "България Днес". Плеймейтката ще остане с пръст в устата съвсем скоро и затова е бясна на вече бившия си съпруг.

Водещата няма да получи и лев от парите, които нападателят ще вземе от "Спортинг", ако спечели делото срещу клуба в Лозана. Божинов съди португалците заради неправомерно прекратяване на договора му през септември 2013 година.

Реклама

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Той вече спечели делото във ФИФА. Световната федерация прие, че нападателят не е прекратил самоволно ангажимента си към "Спортинг". Тогава Арбитражният съд към ФИФА отсъди "Спортинг" да заплати и обезщетение за претърпените вреди на Божинов в размер на близо 600 000 евро.

Валери иска всички полагащи му се заплати до края на разтрогнатия му договор със "Спортинг". Контрактът му бе до юни 2016 година и по него нападателят трябва да вземе около 2 млн. евро (б.а. - 4 млн. лв). КАС (международният арбитражен съд в Лозана) даде ход на новото дело през февруари и скоро се очаква да излезе с окончателно решение. Според приближени до Божинов шансовете му да спечели са повече от оптимистични.
Именно това е накарало футболиста да форсира развода с палавата си съпруга в началото на тази година. Валери не желае да дели с нея парите, които очаква да попълнят банковата му сметка, която и без това поизпразни заради капризите й по време на брака им. Ако двамата не бяха разведени към датата на решение от КАС, Николета имаше право да получи 50% от сумата. Именно затова и тя отказваше толкова време да даде развод на мъжа си, въпреки че живееха разделени.

"По закон семейството раздели общите активи, придобити по време на брак“, разказва близък на Божинов. Заради милионите от "Спортинг" Николета дълго не даваше развод на Валери. Според близки до вече бившето семейство тя клекнала, след като футболистът я заплашил, че ще разкара на бял свят кирливите й ризи. Все пак той я заряза, след като я спипа в изневяра с бизнесмен. Валери разполагал с немалко доказателства за похожденията на палавата мадама по време на брака им. След заплахите от негова страна Лозанова клекнала и се съгласила най-накрая да даде развод на нападателя.

Николета е получила едва 300 000 лв. от Божинов след края на брака си с него, както и 1000 евро месечна издръжка за дъщеря им Никол. Това е далеч по-малко от очакваната от нея сума. Затова и в последно време тя не спира да прави мръсно на бившия си.

Последната й подобна проява бе около рождения ден на Никол в началото на месеца. Тя орева целия свят, че Валери не е дошъл на партито, за да плати сметката. Божинов всъщност пропусна празника, тъй като на другия ден имаше мач с "Партизан". Той предупредил бившата си жена доста преди датата, че няма да може да присъства. Това не попречило на Лозанова да му вдигне грандиозен скандал по телефона. Според нея той бил длъжен да плати 5000 лв., които похарчила за помпозното тържество на дъщеря им.
Самият Божинов от около два месеца има връзка с 39-годишната Биляна Дол-Йенич. Новата му любима е бивша съпруга на треньора Томас Дол. Двамата с Валери вече живеят заедно в белградското му жилище, а мадамата подкрепя нападателя от трибуните по време на мачовете на "Партизан". Влюбеният футболист не спира да се хвали колко е щастлив с новата си половинка и как добре го разбира тя.

Реклама

"Честна е, откровена, супер сладка и най-важното красива е не само на външен вид, но и като човек", обяви Божинов преди няколко дни.

Самата Николета не се е показвала официално с друг след раздялата си с Валери. Все пак слуховете я свързват с доста заможен бизнесмен, който угажда на всичките й капризи. Той вече я води на няколко романтични воаяжа в Монако, Дубай, Испания и т.н. Според близки до Божинов изневярата с богаташа е била последната капка, преляла чашата на търпението на играча и довела до окончателната им раздяла. Николета засега не афишира връзката си, като вместо това предпочита да си прави PR с предполагаеми забивки с Кристиано Роналдо и дизайнера Филип Плейн.

Преди развода си Валери и плеймейтката имаха още една раздяла. Година преди края на брака им двамата се изпокараха и Валери се изнесе от общия им дом. Той дори си хвана за любовница Моника Валериева, което й навлече гнева на съпругата му и Андреа. Все пак след известно време разделени с Николета, двамата отново се събраха, за да дадат още един шанс на връзката си. Те заминаха и на романтична ваканция на остров Мавриций, където посрещнаха 2015 година сред романтика и екзотика.

Няколко дни след завръщането им всичко окончателно приключи, въпреки че Лозанова дълго отричаше краха на брака си. Истината за раздялата им съобщи самият Божинов. Така както сега обяви, че са разведени, докато бившата му съпруга продължава да отрича този факт.

Реклама
Реклама
Реклама