Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5432987 www.bgdnes.bg

Лукарски и Каролев на оперативка с мотор

Министрите на икономиката и на финансите се омешаха с минувачите в центъра на София

КРИСТИНА КРЪСТЕВА

Министърът на икономиката Божидар Лукарски се засече със съветника си Владимир Каролев на паркинга на ведомството, видя “24 часа”.

Реклама

Понеже по време на разговора лидерът на СДС хвана каската на известния с афинитета си към екстремните спортове бивш експерт на царя (сноусърфингът е само едно от любимите му занимания), минувачи предположиха, че Лукарски възнамерява да мине също на мотор.

“24 часа” реши да установи дали това е така.

“Шефът разпита за предимствата на двуколесното придвижване, ама май не остана очарован. Стигна до извода, че не е за него”, споделиха служители на Лукарски.

Малко по-рано в сряда министърът на икономиката бе сниман, когато тръгна пеша към ведомството си след правителственото заседание. Лукарски бе в компанията на ковчежника на държавата Владислав Горанов. Двамата привличаха вниманието на минувачите, но никой не ги заговори - къде от неудобство, къде поради факта, че двамата министри почти не спряха да говорят по телефона. Със заповед на премиера Бойко Борисов от 1 април членовете на правителството спряха служебните лимузини и шофьори.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама