Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5437067 www.bgdnes.bg

Софи Маринова на нож с продуцента си

Край на вечната дружба между Софи Маринова и продуцента й Крум!
Фолкпевицата и шефът й така са се изпокарали, че ромската перла е на път да се откаже от работата си с него и да се продуцира сама, научи "България Днес" от близки до Софи.
Причина за неочакваните дрязги между музикалния бос и Маринова се оказа бременността на Софка. Както наскоро изпълнителката сама призна, тя е бременна от половинката си Гринго, с когото се запозна на участие в Германия и бързо си го прибра в родината.
След спонтанния аборт, който направи миналата година, Софи е категорична, че този път иска да спре с участията и да си почива повече, за да не излага на риск бъдещото си отроче. Това не се харесало на Крум, за когото Маринова от години е златна мина. Продуцентът държал гласовитата ромка да пее до последните месеци на бременността, което вбесило изпълнителката и двамата си спретнали жесток скандал.
Фотоси от последното участие на Софка в провинциална чалготека показват изпълнителката с вече наедряло коремче. Маринова беше свалила няколко килца, след като се залюби с Гринго, но сега е започнала стремглаво да трупа, въпреки че е едва в първото тримесечие.
Чалгарката е убедена, че бебето ще е момиче, и вече има планове да направи щерка си певица. Маринова е намислила на кръсти малката София - на себе си и на майката на Гринго - Сафие.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама