Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5437081 www.bgdnes.bg

Любо Нейков прилапа Тони Димитрова

Тарторът на "Комиците" - Любо Нейков, привлече към екипа си бургаската звезда Тони Димитрова. Те тръгват заедно на турне в Белгия, където ще обиколят няколко града. Димитрова ще пее в компанията на Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев и самия Нейков.
Тони съвместно с "Комиците" ще има участия в Гент, Брюксел и Антверпен от 21 до 23 април. Билетите вече са разпродадени и българите там очакват родните звезди.
Според колеги на Нейков Любо си е направил добре сметката, решавайки да покани точно Тони Димитрова на турнето си. Певицата е една от най-обичаните родни изпълнителки и е винаги готова за далечни пътувания. Преди няколко месеца Тони беше за известно време в Катар, където също пя на българската общност и заедно с това си почина за седмица.
Нейков е преценил, че ако с трупата на "Комиците" е и бургаската звезда, ще има много повече интерес и билетите ще се изкупят като топъл хляб.
В началото на месеца актьорите и Тони бяха във Виена, която бе първата спирка от турнето им, а цените на билетите започваха от 35 евро. Ден по-късно пък имаха участие в Берлин.
Димитрова и актьорите ще прекъснат турнето си за Великден, след което обмислят да обиколят още няколко държави. Нейков и певицата съчетават работата с удоволствието, като след всеки концерт задължително си правят кратка разходка из забележителностите на градовете, които посещават.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама