Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5445125 www.bgdnes.bg

Нина Добрев излиза със сина на Клинт Истууд

Нина Добрев и синът на Клинт Истууд Скот бяха заедно на фестивала „Коачела“ в Калифорния. Двамата се забавляваха, прехръщаха и се смееха. Актрисата с български произход излиза от известно време със Скот, но все още не може да се каже дали двамата са двойка. Близки до тях казват, че те се харесват и флиртуват, но още не е ясно дали ще останат заедно за сериозна връзка.

„Изкарвам си приятно на „Коачела“ с този вампир“, Скот написа под снимка, която си направи с Нина и я публикува в интернет. На нея двамата са прегърнати. Публичното показване на снимката явно показва, че той си харесва актрисата, и че не се притеснява да афишира това.

Реклама

Преди няколко месеца 30-годишният красавец, който е модел и актьор, пак сподели тяхна обща снимка в профила си в Instagram.

В началото на тази година Нина се раздели с актьора Остин Стоуел, с когото бяха заедно 8 месеца. Може би точно сега е моментът те да се съберат.

В момента Скот няма сериозна приятелка. Той набира все по-голяма популярност в Холивуд, а преди дни стана ясно, че ще замести Пол Уокър в „Бързи и яростни 8“.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама