Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5445594 www.bgdnes.bg

Йоанна диша от въздуха на Ненчо

На сериозен натиск е подложен в последно време Ненчо Балабанов.
Имитаторът на Бойко Борисов не може да си поеме въздух от любимата си Йоанна Драгнева, която непрестанно го задушава с присъствието си, научи "България Днес".
Напористата и лудо влюбена певица не спира да изисква внимание от любимия си, който неведнъж е споделял, че личното пространство му е най-важно и никой няма право да му го нарушава. Именно заради тези различия скандалите между Ненчо и Драгнева са зачестили напоследък и двамата са като куче и котка.
В последно време Йоанна е сама на всяко събитие, което посещава, което за пореден път породи слуховете, че с актьора са разделени. На промоцията на новата песен на Теди Кацарова блондинката отново беше без придружител. Истината е, че двамата все още са заедно, но на Ненчо му било писнало любимата му да го мъкне по светски партита и вече категорично отказва поканите й.
"Драгнева е все по-често сама и все по-рядко се засича с Ненчо. Той всеки път си намира някой ангажимент, за да не го мъкне с нея по знайни и незнайни събития" - злословят клюкари от обкръжението на светската двойка.
Йоанна и чаровникът се появиха последно заедно на рождения ден на Балабанов, където певицата беше негова дама. За партито Ненчо не поиска подаръци, а парични дарения от гостите си, като след това събраните средства от купона отидоха за лечение на болни дечица.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама