Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5453658 www.bgdnes.bg

Милена Фучеджиева с тв предаване навръх Великден

В “Провокативно” по “България он ер” писателката ще представя по една жена от архивите на ДС всяка неделя

"Всеки човек изживява своя личен сериал всекидневно. Всяка сутрин стартираме нов епизод от живота. Отваряме чекмеджета, в които държим дрехи, писма, скъпи спомени и тайни. Това е нещо, което ще пренесем и на екрана. Всяка седмица ще вадим по една лична и вълнуваща тема, която кара хиляди хора да се срамуват, да мразят, да изневеряват, да завиждат и да пазят в тайна”, обяснява Милена Фучеджиева. Пак пише сценарий, но този път за тв предаване, което самата тя определя като “женски сериал за мъже”.

Реклама

Писателката ще има своя дебют като водеща навръх Великден - 1 май, когато тръгва авторското ѝ предаване “Провокативно” по “България он ер”. То ще се излъчва всяка неделя от 17,30 ч.

По същото време в ефира вървят “120 минути” на Светослав Иванов по Би Ти Ви и “Комбина” с водещи Лора Крумова и Галя Щърбева по Нова тв.

Развлекателното токшоу на Фучеджиева ще продължава един час, в който тя заедно със събеседниците си ще говори за секс, брак, развод, любов и всякакви други “женски работи”.

Все пак предаването няма да е типично токшоу. В него авторката ще се опита да говори открито за неудобните теми, но и ще стимулира зрителите да се наслаждават на живота. Според Фучеджиева това няма как да стане, ако човек не умее да преодолее миналото си. Затова част от предаването ѝ ще е рубриката “Женските досиета Х”. В нея водещата ще представя по една жена, която присъства в архивите на Държавна сигурност.

Заедно с писателката на екрана ще има и писател. Илиян Любомиров, известен повече под псевдонима Августин Господинов, ще снима репортажи по важни въпроси и за мъжете, и за жените. 

Реклама
Реклама
Реклама