Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5455430 www.bgdnes.bg

Чичко маже Гани с шоколад 40-годишен бизнесмен глези силиконката

Тайнствен чичко маже Джулиана Гани с течен шоколад.
40-годишен бизнесмен заля носителката на титлата "Мис Силикон" с 20 кила от сладкото изкушение за снимките на скандална фотосесия. На фотосите блондинката е чисто гола и позира еротично, прилегнала във вана. Кадрите са заснети за реклама на сладкарска къща, а Гани показва най-доброто, на което е способна.
Доста по-възрастният от Гани господин е новото гадже на скандалната силиконка. Това сподели пред "България Днес" еротичната моделка, която от няколко месеца се носи на крилете на любовта.


"Въпреки че от скоро съм с него, се чувствам безкрайно щастлива. Угажда ми постоянно. Всеки ден получавам кошници с цветя, плодове и какво ли не. Води ме по екскурзии, подкрепя ме във всичко" - разказва моделката.
Гани е категорична, че за момента не иска да разкрива самоличността на новия си възлюбен. Издава само, че е по-възрастен от нея - на 40 години, и е сериозен мъж, който знае какво иска от живота.
До преди няколко месеца Джулиана беше обвързана с мускулест танцьор и модел на име Роман, с когото живееха под един покрив и дори се стигна до годеж. Моделката му би шута заради безграничната му ревност и ограниченията, които й поставяше. По думите на Гани атлетичният младок още не я оставя на мира и таи надежди, че ще се съберат.


"Заради Роман си смених номера. Още се опитвам да избягам, но той е упорит и продължава да ме тормози" - споделя силиконката.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама