Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5489850 www.bgdnes.bg

Бранджелина помогнаха на семейство от Камбоджа, записаха 12 деца на частно училище (Снимки)

Семейството се състои от 12 братя и сестри, на възраст между 19-годишна възраст и 16 месеца, които живеят в една барака с родителите си в крайна бедност.

Докато семейство Джоли-Пит е в Камбоджа за снимките на последния филм на Анджелина "First They Killed My Father", Брад Пит, Шайло и Захара се запознават с част от децата от въпросното семейство, които живеят в най-бедния квартал и като много от съседите си се прехранват с храна, дадена им по милост.

Реклама

Шайло и Захара са толкова потресени от бедността на децата, че решават да се погрижат за тях като им купуват им дрехи и колела.

А когато Анджи и Брад разбират, че децата не посещават училище, записват братчетата и сестричетата в най-елитното частно образователно заведение в Камбоджа. Всяка сутрин идва автобус, който закарва децата до училището, а следобед ги прибира.

Източник от училището споделя: Те са много добри деца и се справят прекрасно, особено като се има предвид, че до сега не са посещавали учебно заведение. Сигурни сме, че те имат голямо бъдеще пред себе си.

Също така актьорите са започнали да дават пари за дрехи и храна на семейството.

Анджелина разкри наскоро как тя не е искала никога да има деца, но е променила решението си след посещението в Камбоджа през 2001, когато заснема филма " Лара Крофт Томб Рейдър: Люлката на живота".

Реклама
Реклама
Реклама