Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5495764 www.bgdnes.bg

Порасналите дъщери на известните актьори

Кейт Хъдсън - дъщеря на Голди Хоун

Кейт Хъдсън също като майка си е актриса. Приличат си по златистите коси и красотата си. Благодарение на филма “Почти известни” Кейт Хъдсън има номинация за “Оскар” за най-добра поддържаща женска роля. Други филми, в които участва, са “Как да разкараш гаджето за 10 дни”, “Развод по френски”, “Гаджето на най-добрия ми приятел”, “Аз, ти и Дюпри”. Партнира си с актьори като Ан Хатауей, Матю Макконъхи и Дженифър Гудуин.

София, Систин и Скарлет - дъщери на Силвестър Сталоун

София, 19, Систин - 17, и 13-годишната Скарлет

Систин, която е с бяла рокля, е амбициозен модел. Тийнейджърката върви по стъпките на 47-годишната си майка, бивш модел.

Реклама

Катрин Шварценегер - дъщеря на Арнолд Шварценегер

Дъщерята на професионалния културист, актьор, режисьор и политик Катрин Шварценегер на 26 години изпъква освен с красотата си и с това, че е писателка.

Наскоро тя издаде две книги в САЩ, които се радват на голяма популярност, а Катрин спечели и награда за млад талант на церемонията по връчването на престижните награди Look във Виена.

Брук Хоган - дъщеря на Хълк Хоган

Брук Хоган е известна не само със сексапила си, но и като актриса, певица и телевизионна звезда. Тя има собствен албум, озаглавен “Изкуплението”, и често се изявява в медийното пространство. Участва и в реалити заедно с цялото си семейство, а един от филмите, в които участва, е “Убиец в Ел Ей” от 2015 година.

Доминик Гарсия-Лоридо - дъщерята на Анди Гарсия

Американският актьор Анди Гарсия става известен с филми като “Кръстникът 3”, “Недосегаемите”, “Бандата на Оушън”. Също като баща си Доминик Гарсия-Лоридо е актриса. 32-годишната Лоридо участва в “Изгубеният град” и “Сити Айлънд”. Тя е носителка и на наградата “Мис Златен глобус”.

Реклама

Ева Амури - дъщеря на Сюзън Сарандън

Сюзън и дъщеря ѝ Ева Амури са си лика-прилика.

Ева Амури също като майка си се е насочила към актьорската професия и участва във филми като “Рок завинаги”, “Центърът на нищото” и в епизоди на сериали като “Приятели” и “Как се запознах с майка ви”.

Лурдес Леон - дъщеря на Мадона

Дъщерята на кралицата на попа Мадона - Лурдес Леон, не прилича много на майка си, но е също толкова красива. Лурдес Леон има модна линия Material Girl заедно със своята майка. Но засега се занимава главно с образованието си.

Лейла Али - дъщеря на Мохамед Али

Красавицата върви по стъпките на баща си и също като него се занимава с бокс. В професионалната си кариера тя има 24 мача и 24 победи, а 21 от тях са спечелени с нокаут.

Бианка Брий - дъщеря на Жан-Клод ван Дам

25-годишната Бианка Брий е дъщеря на актьора и майстор по бойни изкуства Жан-Клод ван Дам.

Бианка не използва неговата фамилия, защото иска да успее сама. “Не искам да бъда в сянката на баща ми. Това правят обикновено децата на известните, остават в сянката на родителите си.” Наскоро тя заяви, че ще преследва актьорска кариера.

Дакота Джонсън - дъщеря на Мелани Грифит и Дон Джонсън

26-годишната Дакота Джонсън е дъщеря на известната актриса Мелани Грифит. Дакота Джонсън от Тексас е копие на майка си. Наскоро тя дебютира с участие във филма “50 нюанса сиво”. Преди да стане актриса, за кратко е и модел. Известно за нея е, че не ползва фейсбук и туитър.

ГЕРГАНА РУСАНОВА

Реклама
Реклама
Реклама