Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5496822 www.bgdnes.bg

Йордан Марчинков въздиша: Още не съм прегърнал внучето!

"Още не съм прегърнал внучето. Мечтая си за това, но го гледам само по интернет. Голям Крали Марко е с тези мерки по рождение, дано се е метнал и на мен". Това сподели естрадната легенда Йордан Марчинков, познат от дуета с бившата си половинка Стефка Берова. Само преди седмици певецът бе за Великден у нас, но новороденото момченце е при майка си в Италия. "Абе ще вземем някой ден самолета за Рим и ще ги изненадам, ама нека поотрасне малко детенцето", обяснява още Марчинков. Засега само втората му съпруга Ася говори и се вижда повече с дъщеря му Косара Марчинкова. "Постоянно следим нещата по интернет. Малкият Максим Кристиян е голям юнак. Когато се роди, двамата с Данчо много плакахме от радост", обяснява Ася, жената на Марчинков.
Това обяснява защо Данчо и Ася, които са от близо 30 години заедно, вече от ранна пролет до късна есен се завръщат в София. Може някои да въздишат по изпятото в шлагера Blue Сanari, но Марчинкови могат да загърбят и вечното лято, и лазурното море, и голфа. И вместо това да седнат с певеца Михаил Йончев на бул. УВитошаФ и да си разказват истории без край. Но на себе си Данчо си е обещал да пообиколи и новото голф игрище в Пирин.
Данчо и Ася са жители на Канарските острови и там обитават. На 40 км от най-големия град - Лас Палмас, двамата се отдават на любимото си развлечение голфа. "Всичко е супер там, но ми липсват приятелите. Тази година смятам да поканим Стефка да ни погостува, може и Косара с мъжа си и бебето също да дойдат", надява се Йордан. Единствената му дъщеря Ц Косара, работи в просперираща компания в Рим. Именно по време на работа тя се запознава с ухажор бразилец, който става татко на бебето й. "Голяма радост е да станеш баба. И със зетя се разбирам перфектно", похвали се от своя страна и Стефка Берова, майката на Косара.

Лили АНГЕЛОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама