Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5502804 www.bgdnes.bg

Любовен триъгълник в "Под прикритие". Любовницата на Куката спи с режисьор от сериала

Силвия Петкова набутана от гаджето

Сложна любовна интрига се заплита в култовия български сериал "Под прикритие".

На фона на екшъна, масовите убийства и наркосхемите изпъкна поредната заплетена драма в екипа на сериала, научи "България Днес".


Най-новото попълнение в "Под прикритие" - младата актриса Силвия Петкова, дели постелята си с един от режисьорите на сериала - Зоран Петровски. 28-годишната хубавица, която го играе любовница на Куката и показва завидни креватни умения, извън снимачната площадка живее под един покрив с Петровски. Двамата са заедно от една година насам, а наскоро дори са се преместили и в общо жилище.

Реклама


Зоран, който е македонец по произход и беше един от режисьорите на сериала "Стъклен дом", е успял да уреди любимата си с роля в новия пети сезон на "Под прикритие". Запознати издават пред вестника, че именно заради Петровски Силвия е част от актьорския състав. Петкова паснала идеално на образа на фаталната криминална психоложка от ГДБОП, която само с няколко серии се наложи като най-скандалния женски образ в продукцията.
Хора от екипа шушукат, че Зоран вече съжалявал, че е уредил половинката си за тази роля. Страстните сцени в сериала събуждали яда на режисьора, който се славел като лют ревнивец.
Петровски и чаровната актриса засега избягват да говорят за връзката си, но не се и опитват да скрият чувствата си. В социалната мрежа Силвия не спира да споделя интимни фотоси с възлюбения си.


Сериозните отношения между тях събудиха слуховете, че Петкова очаква бебе от талантливия режисьор. Клюките гласят, че актрисата е бременна с първото си дете и съвсем скоро със Зоран ще станат законно семейство.
Пред "България Днес" актрисата бе категорична, че не желае да коментира въпроса.
"Не знам откъде тръгна тази новина, но не искам да говоря за това. Ако съм бременна, ще е най-хубавото нещо в живота и със сигурност няма да го крия" - отсече тя.
Дали Петкова е в очакване на първа рожба, или това са просто слухове - само времето ще покаже. Сигурното е, че актрисата и режисьорът са щастливо влюбени и имат планове за общо бъдеще.


Силвия нашумя преди време като даскалица по литература в тийнейджърския сериал "Революция Z". Преди да срещне Петровски, актрисата имаше дългогодишна и страстна връзка с колегата си Калин Врачански. Осем години двамата се разделяха и събираха, докато накрая не сложиха окончателния край.
"Ние докрай вярвахме и се надявахме, че ще изградим нещо голямо заедно. Просто не се случи, разминахме се по пътя" - споделя Петкова за Калин в свое интервю.
Въпреки че са разделени вече три години и Силвия е оставила Врачански в миналото, Калин още не може да се отърси от злополучната раздяла с колежката си. Ако Петкова е продължила напред с македонския режисьор, то блондинът още ближе рани и не допуска друга жена до себе си.
Според слуховете Силвия е изневерила на Калин, което го е съсипало и е отнело вярата му в жените. Актьорът, който в момента се изявява в шоуто "Като две капки вода", не крие, че няма сериозна приятелка и мени гаджетата си често. Дори и да намери жената на живота си, той твърдо смята, че бракът не е за него.


Новината, че Силвия е щастливо обвързана и най-вероятно скоро ще дари новия си възлюбен с наследник, е досъсипала Врачански. Актьорът, който в момента не може да се похвали и с успешна кариера съвсем е загубил надежда, че ще намери заместничка на палавата Петкова.

Щерката на Джаро бременна

Слухове и за друга бременност се появиха на снимачната площадка на "Под прикритие". Според тях актрисата Йоанна Темелкова, която играе щерката на наркобоса Джаро в продукцията, също скоро ще става майка. Йоанна е щастливо обвързана с колегата си Мартин Гяуров - внук на легендарния бас Николай Гяуров.

Двамата живеят под един покрив от няколко години и по всичко личи, че нещата между тях са сериозни. Подобно на колежката си и тя не коментира хубавата новина. "Когато дойде време, ще се разбере", лаконична е тя.

Реклама
Реклама
Реклама