Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5503098 www.bgdnes.bg

Слави пак превзе "Евровизия".Конкурентка на Крисия се бори за състезанието

Нищо ново под слънцето!
Безкомпромисният Слави Трифонов отново успя да набута свое дете в "Детската Евровизия".


Талантливото девойче Гергана Тодорова, която бе конкурентка на Крисия в конкурса за партньорка на господин Андреев, е сред избраните деца, които ще се борят за голямата сцена в Малта тази година, видя "България Днес".
Петнадесет деца са финалистите в селекцията за конкурса. Между тях е момичето на Дългия – Гери, и детската формация "Бон-бон". Допуснатите до втория етап на селекция ще се състезават на живо в телевизионното риалити "Децата на България са супер" през месец юни. Шоуто стартира на 1 юни по БНТ1. Във финалното шоу на 11 юни България ще избере своя представител на „Детската Евровизия“, която ще се състои през ноември в столицата на Малта - Ла Валета.


Според експерти Гергана има големи шансове точно тя да представи България на детския песенен конкурс. Момичето бе финалистка в "Шоуто на Слави" и бе на косъм да заеме мястото на Крисия, показвайки завиден певчески талант.
Миналата година семейството на Гери преживя тежка драма. Баща й се разболя от рак на белия дроб. Бяха организирани няколко благотворителни концерта, а талантливото дете пя в подкрепа на татко си.
Ако Гергана се яви на състезанието в Малта, ще е третото дете - откритие на Трифонов, стигнало до конкурса. Преди две години Крисия, Хасан и Ибрахим взеха второто място на "Детската Евровизия", а миналата година Габи остана малко по-назад в класацията.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама