Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5503183 www.bgdnes.bg

Джена отсвири Преслава и Галена

Не ги покани на сватбата си, Андреа ще хваща букета

Фолкпевиците Преслава и Галена не са поканени на сватбата на колежката им Джуна, научи "България Днес".
На 3 юли т.г. Джена ще се врече във вечна вярност на Атанас Стоев-младши, който е син на основателя на оркестър "Канарите". Двамата се залюбиха през миналата година, а само няколко месеца по-късно решиха да официализират връзката си чрез подписи в гражданското и клетви в църквата.
Водещите имена в музикалния жанр са в обтегнати отношения с бъдещата булка и малко вероятно е да бъдат удостоени с покани за едно от събитията на годината. "Фолкпевиците не се карат и не се нападат директно. В нашите среди обичаме да казваме, че просто не се харесват. Джена през последните години хвърли доста усилия да се превърне в най-добрата изпълнителка, но големите награди неизменно отиваха при Преслава и Галена. Това няма как да не я дразни", коментираха пред вестника личности, отлично запознати с тънкостите на отношенията в попфолка.
Сериозен раздор между Джена и колежките й настъпи през лятото миналата година, когато се проведе концертът по случай 25-ия рожден ден на "Пайнер". Тогав най-добрите певици на музикалната компания изпълниха с нов аранжимент песента "Лале ли си, зюмбюл ли си". Джена обаче не беше сред избраните и реши изобщо да не се появи на концерта.


Сред големите отсъстващи на сватбата вероятно ще и откривателят на Джена - Милко Калайджиев. Мустакът на републиката й даде път за голямата сцена и дори й помагаше в началото на кариерата, но към днешна дата фолкпевицата дори не го поздравява. Легенди се носят за това как на концертите на "Пайнер" Джена си извъртала главата на другата страна, щом видела Милко да се приближава.
Сред певиците, които имат най-големи шансове да присъстват на пищната сватба, са Мария, Андреа и Емилия. Половинката на европейския шампион по бокс Кубрат Пулев дори се заканила, че ще хване букета. Самата Андреа още не е минавала под венчило, въпреки че с Пулев са от много години заедно.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама