Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5510349 www.bgdnes.bg

Нов скандал с ЖАНА БЕРГЕНДОРФ

Жесток скандал с тазгодишните номинации на "БГ радио"!
Сред потенциалните победители в известния конкурс присъства името на Жана Бергендорф - онази червенокоса хала, която е по-често в ареста, отколкото на сцената.
Жана е номинирана за една от най-престижните категории - "БГ изпълнителка", нещо като "Главна женска роля" при оскарите. Това изкарва от равновесие и без това завистливите колеги на Жана в музикалната гилдия у нас. Никой не може да повярва, че след поредните полицейски драми и тъпи изцепки на Жана тя изобщо ще бъде допусната до такъв конкурс.
Майки в интернет пространството са още по-люти от певците и открито я мразят, защото дава лош пример на децата с поведението си: "Първо миналата година се сби там с оня бившия си мъж, тогава намериха наркотици в апартамента. Тогава излъга, че няма нищо общо, но тази година всичко лъсна! Наркоманка с наркоманките!".
Припомняме, че на 19 април т.г. Жана Бергендорф причини лека автомобилна катастрофа в столицата късно вечерта. Полицаите я тестваха - алкохол не отчете, но пък стана ясно, че Жана шофира надрусана. Певицата веднага бе откарана в районното, където откара 24 часа зад решетките.
Жана се бори за наградата с доста силна компания - Михаела Филева, Мария Илиева, Дивна и Гери-Никол.
Между другото тази година Михаела Филева е доста "бутана". Тя е сред най-номинираните за наградите на радиото. Присъства в категориите за най-добра песен, най-добър текст, най-добър албум и най-добро дуо. Тя е българският Стивън Спилбърг, който получава по 10 номинации и 5 награди наведнъж!
Гласуването за фаворитите се осъществява от феновете в интернет и продължава до 17 юни. Церемонията по връчването на годишните музикални награди на "БГ радио" ще се състои в Благоевград на 18 юни, а "Нова" ще излъчи запис на събитието на 19 юни.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама