Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5519283 www.bgdnes.bg

Бойко най-сетне гушна Бойко 2, показа му щангите

Премиерът се похвали вече с внучето във фейсбук

Повече от три месеца след като се сдоби с мъжко внуче премиерът Бойко Борисов най-сетне го гушна и се похвали с Бойко 2.

Вечерта в четвъртък Борисов публикува снимки с внучето в профила си във фейсбук. И на двете премиерът е гушнал бебето.

Реклама

“Бойко и Бойко :) Най интересна му е щангата :), написа министър-председателят над снимките. И на двете зад двамата бойковци се виждат щанги, а премиерът е с тениска и шорти.

Борисов стана дядо за първи път на 31 януари сутринта, а за бременността на дъщеря си Венета се похвали по Коледа, отново със статус във фейсбук. Тогава на своя снимка с Венета написа: “Най-хубавият подарък за Коледа - съвсем скоро ще бъда дядо. Благодаря ти, Венета”.

След раждането на внучето обаче премиерът на няколко пъти обясни публично, че още не го е виждал. През зимата притесненията мчу бяха, че може да зарази детето. Наскоро пък обясни, че се притеснявал, че бебето Бойко е още прекалено малко и няма да може да го нагушка хубаво, когато го види. През цялото време обаче се информирал редовно за внучето, тъй като дъщеря му Венета и бащата на премиерското внуче го посещавали всяка вечер.

Един ден внукът ми ще казва, че това което е построил дядо ми, сега не можете да го боядисате, бе пък последното споменаване на Бойко 2 от дядото премиер. 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама