Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5548796 www.bgdnes.bg

Хю, пази топките!

Ледени води изненадват холивудски секссимвол

Надебелелият 55-годишен Грант смело се гмурва, жена му му се подиграва

Студената вода в Средиземно море замръзна топките на бившия секссимвол на Холивуд Хю Грант.


Най-известният британски актьор от края на ХХ и началото на ХХІ век остана неприятно изненадан по време на ваканцията си в Андалусия от ледените води. След много колебания и гимнастики за предпазване на мъжкото достойнство от студа 55-годишната звезда от „Нотинг Хил“ се топна в плитчините на морския курорт Марбея.
Видимо наедрелият Грант се появява на плажа по бели бански тип „бермуди“ и подведен от слънчевото и топло време, опитва гмуркане още в първите секунди. Ентусиазмът изчезна още докато водата му е до коленете. Летните горещини в Марбея не са успели да затоплят достатъчно морската вода, която все още е под 20 градуса.


Подкрепен от възгласите на бившата си съпруга Ана Еберстейн и двете им деца, Грант единствен от плажуващите се осмелява да се потопи и да плува няколко минути. Мъчението за шишкото Хю приключва, когато вижда домочадието си да се залива от смях на горещия пясък. 37-годишната шведска тв продуцентка, с която ту се събират, ту се разделят, умира от кеф, докато гледа любимия си да се мъчи и да държи топките си в ръце.


Канонадата от подигравателни думи на Ана не спира и на сушата. Язвително настроената блондинка подмята на Хю, че е страхливец и не може да издържи на малко мъчение. Влюбеният до ушите актьор пропуска дебелашката шега и не показва, че е ядосан. Даже напротив! През цялото време е в отлично настроение и се шегува за своя сметка. Известният с черния си хумор Грант изтъква, че все пак топките са изключително важни за всеки мъж и не бива да пострадат, което още повече развеселява Еберстейн. Скандинавката е наясно с многобройните подвизи на холивудския мачо сред колежките му и уличните проститутки в Ел Ей и добре разбира изръсената от него шега.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама