Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5558415 www.bgdnes.bg

Куката плаче за Чочо. Йоана Буковска на крака в негова памет

Зала 1 на НДК бурно аплодира Попйорданов

На крака в памет на големия Чочо Попойорданов се изправи зала 1 на НДК. Грандиозният финал на най-успешния роден сериал "Под прикритие" почете актьора, който също бе част от епизодите.


Със сълзи на очи всички колеги си спомниха за него. Голямата му любов Йоана Буковска също не сдържа вълнението си. След драматичната им раздяла преди много години тя почти не е говорила за Чочо. По време на снимките на втория сезон на сериала двамата не се засичат на снимачната площадка нито веднъж по тяхно изрично настояване. Миналото и емоциите си казаха думата в момента, в който на големия екран бяха показани кадри с участието на Попйорданов. Йоана бе сред първите, които започнаха да ръкопляскат. Само след секунди цялата зала 1 на Националния дворец на културата избухна в ръкопляскания. Аплодисментите не утихнаха в продължение на минути. Всички актьори до един бяха повече от развълнувани. Повечето като Мариан Вълев-Куката не успя да прикрият сълзите си.

Реклама


Кадрите с полицая Нешев оживяха, а всички актьори, участвали в "Под прикритие", се поклониха пред публиката. Сериалът стартира преди шест години, набра скорост светкавично и до последния си епизод прикова зрителите пред екраните.


През това време снимачната площадка промени и живота на много от актьорите.
"Връщам се от ада". С тези думи на сцената се качи Христо Мутафчиев. Без чужда помощ той извървя пътя до сцената. За него участието в "Под прикритие" бе голямото му завръщане след преживян тежък инсулт през 2010 година. По време на снимките на сериала до Христо неизменно стои екип от лекари и рехабилитатори, но той се справи с всички сцени.
"Под прикритие" ще си остане и единственият филм след "Дунав мост", в който са участвали Йоана Буковска и Чочо Попйорданов. Макар и да нямат общи сцени заедно, съдбата ги събра за кратко на екран. Йоана много рядко се връща към миналото.
"Нашата връзка с Чочо Попйорданов не е оттук и сега. Нашата любов ще се повтори и в други животи, защото не успяхме да я преживеем докрай. Беше кармична връзка", споделя в единственото си интервю след смъртта му Буковска.


Йоана признава, че след раздялата им са се виждали само 2 пъти с Чочо. Последния път се видели на касата в столичен театър. „Бях бременна в 6-ия месец. Предполагам, че от вида с корема ми много го е заболяло", споделя Буковска.


Някои актьори изживяха драматични любовни обрати по време на снимките на сериала. В зала 1 за първи път бременна се появи актрисата Силвия Петкова. Както "България ДНЕС" вече писа, бившата на Калин Врачански чака наследник от режисьора на сериала Зоран Петровски. По червения килим премина и Ирена Милянкова, която наскоро стана майка за пети път. Точно когато бе на върха на славата си като жената на Джаро - Съни, мъжът й Росен Чолов бе вкаран зад решетките по обвинение за сводничество. Милянкова остана без пари и с четири деца на ръце. Към днешна дата тя има и дъщеря Виктория от новия мъж в живота си Никола. Михаил Билалов в ролята на екранния Джаро се появи в първия епизод на сериала като семеен мъж, който живее във Франция. Той има две деца от японката Сание и дълго разпределяше времето си в самолета между двете страни. На снимачната площадка срещна сценаристката Ваня Николова. Макар и публично да не говори за личния си живот, в арт средите вече няма въпросителни, че двамата са заедно и скоро ще имат наследник. Любов по време на снимки изпита и Мариан Вълев-Куката. Той се влюби в младата и сексапилна Снежана Макавеева. Връзката им бе бурна, но бързо се разделиха. След краха Вълев се затвори и съзнателно странеше от почти целия екип. До последно бе под въпрос и участието му във финалния сезон на сериала. Извън драмите и личните конфликти актьорите се събраха за последен път, за да изгледат финалната сцена, в която така жадуваната справедливост възтържествува. Ченгето под прикритие Ерол в ролята на Бойко Кръстанов завърши мисията си и остави Иво Андонов без изход.

Реклама
Реклама
Реклама