Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5559643 www.bgdnes.bg

Захари Бахаров се наду

 Актьорът рязко забогатя след "Под прикритие", започна да звездее

Слава и пари промениха до неузнаваемост Захари Бахаров.
Гологлавият актьор, който изигра култовата роля на Иво Андонов в хитовия сериал "Под прикритие", рязко забогатя и отвя голяма част от колегите си, които се чудят как да свържат двата края.
Славата, която му донесе образът на подземен наркобос, вдигна самочувствието на Захари до небесата и с него вече едва се говори, издават от арт средите. Бахаров лапна доволна сума пари от сериала и набъбналата му банкова сметка го е направила напълно нов човек.
Захари не присъства на грандиозния финал на "Под прикритие" в НДК, тъй като е на турне с колегите си Владимир Карамазов и Юлиан Вергов. В конферентна връзка гологлавият секссимвол призна, че сериалът винаги ще бъде част от живота му. Бахаров дължи най-много на героя Иво Андонов, с помощта на когото звездата му най-сетне изгря.
Популярността на актьора му донесе и късмета да изиграе кратка, но запомняща се роля в световноизвестната продукция "Игра на тронове". Българските фенове на поредицата бяха в еуфория от успеха на Захари и месеци наред стискаха палци да се завърне в новия сезон.
След окончателния финал на "Под прикритие" Захари се е зарекъл, че ще работи усилено, за да стигне и по-големи върхове. Актьорът се е прицелил към световни продукции и няма да се кротне, докато не постигне намеренията си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама