Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5561887 www.bgdnes.bg

Гласят "Бон-бон" за „Детската Евровизия“

Групата "Бон-бон", която дава начало на кариерата на Поли Генова, е фаворит за "Детската Евровизия". Малките деца отдавна са любимци на БНТ и сега най-вероятно ще получат шанс да се изявят на конкурса. Тази година Слави Трифонов няма да има думата при избора на нашия представител. Изборът е изцяло в лицето на журито в състав Владимир Ампов-Графа, Теди Кацарова, ВенЗи, Нора Караиванова и продуцента Борислав Миланов. Макар и да не са коментирали случая официално, от БНТ сами решили да поемат организацията. Миналата година нашият участник се избираше от хората на Слави и публиката. Избрана бе Габи, но в последния момент Дългия реши в дует с нея да пее и любимецът му Иван.
Сега неслучайно "Бон-бон" са сред фаворитите да достигнат до голямото състезание в Малта. От прочутата група тръгват кариерите на много родни изпълнители. Самата Поли Генова често прави концерти с малчуганите и не спира да ги подкрепя. Именно тя им е уредила участието в предварителните кастинги.
Тази вечер е полуфиналът, на който кандидатите ще се представят с песен по избор. Няколко дена по-късно е финалът, докъдето ще достигнат петима участници и ще бъде избран българският представител за "Детска Евровизия 2016". Същинското състезание ще се провее през ноември в Малта.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама