Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5564866 www.bgdnes.bg

Азис не смее да иде в Истанбул

Кралят на фолка се изплаши от атентатите, стои затворен вкъщи

Без сън е останал Азис след атентатите в Турция.
Краля на фолка е в шок, след като само няколко часа след концерта му в Истанбул страшна експлозия разтърси центъра на града. Азис се отърва буквално на косъм от най-страшното и още не може да осъзнае късмета си.
Фолкпевецът почти всяка седмица пътува до южната ни съседка, където участията му зачестиха за сметка на тези в родината. Изпълнителят неведнъж е споделял, че в Турция се радва на много по-добро отношение, почитателите му го глезят и хонорарите са му двойно по-високи.
Доскоро Азис обмисляше да се премести да живее в южната ни съседка, тъй като там се чувства много по-добре. Както "България Днес" вече писа, голяма част от колегите на ромския славей му обърнаха гръб и спряха да комуникират с него. Азис остана само с няколко близки приятели от обкръжението му.
След последните събития и след като беше на косъм от смъртта преди няколко дена, певецът сериозно се е замислил дали да не се откаже от заминаването си. Близки до ромския славей издават, че в момента Азис е толкова изплашен, че дори е отменил няколко предстоящи участия в турската столица.
Фолкаджията се е затворил вкъщи и не иска да говори за късмета, който го спаси в Истанбул. От суеверие Азис не желае да коментира случилото се, за да не предизвиква съдбата и да не си навлече неприятности.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама