Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5567339 www.bgdnes.bg

Водещите на тв "Блумбърг" изнасят лекции онлайн

Водещите на тв "Блумбърг" ще изнасят видеолекции онлайн на Investor.bg това лято. Така сайтът ще предостави възможност на студентите и бъдещите предприемачи да получат нови знания, както и да се запознаят с опита на журналистите. 

Лекциите ще са в областта на предприемачеството, икономиката и финансите, ще показват и най-ценното, извлечено от истинските истории на бизнеса у нас и в чужбина. Всяка видеолекция ще бъде посветена на самостоятелна тема, важна за подготовката на младите хора за участие в реалната икономика. Инициативата е част от кампанията по повод 15-ата годишнина на Investor.bg, в която предприемачи и експерти споделят ноухау със студентите в открити лекции.

Реклама

Своеобразният онлайн курс на Investor.bg ще бъде открит от водещия на съботно-неделното предаване Boom & Bust Кузман Илиев. Тъй като всеки бизнес на старта си неизбежно се сблъсква с институциите, лекторът ще даде ценна информация от практиката, с която младите предприемачи имат по-голям шанс да успеят въпреки държавните намеси. Темата е „Функция на предприемачеството и анатомия на държавните намеси, които му пречат“, а всеки може да изпрати въпроси по нея на [email protected] до 15 юни.

Кузман Илиев е пазарен анализатор, специалист по банково дело, финансова икономика, теория на парите и кредита. Магистър е по публичен мениджмънт от IEP Тулуза и подготвя докторска теза в полето на банковото дело и финансовата икономика. Читателите на Investor.bg го познават като автор на десетки анализи на актуални икономически и финансови теми. Има богат опит като лектор в конференции и участник в публични дискусии на икономически теми, включително пред студенти на TEDxNBU. Кузман Илиев води Boom & Bust от 2011 година заедно с Владимир Сиркаров и има коментарна рубрика в предаването Investbook по Bloomberg TV Bulgaria.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама