Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5569262 www.bgdnes.bg

Джино оздравя, тръгва на терапия

Бившата му Джена вдига сватба в Катуница

Критични последни дни в болницата в Чикаго е имал победителят във "ВИП брадър" Джино Бианкалана. Мачото претърпя свирепа катастрофа в края на април и животът му беше в опасност. В болницата на Джино бяха направени седем операции. Тялото му едва ги е понесло и малко преди изписването са се появили въпросните усложнения, но за щастие положението е било овладяно. Обикновено след толкова дълъг болничен престой пациентите се прибират вкъщи с линейка или поне с близките си, но не и Бианкалана. Той се качил зад волана на собствения си автомобил и отново поел от адреналина на високите скорости до степен, че да поиска отново да кара мотоциклет.
Това едва ли ще стане скоро, тъй като тепърва му предстоят процедури по рехабилитация и Джино първо трябва да си върне атрофиралата мускулатура, а едва след това да мисли за нови приключения.
Новината за оздравяването му със сигурност е зарадвала сестрата на бившата му годеница Джена - Борислава. Младото момиче, което беше изгонено от сестра си на улицата под натиска на новото й гадже Наско Стоев, живее в столичния апартамент на Бианкалана, който й го е отстъпил безвъзмездно, докато си стъпи на краката.
Джино приема спокойно новината, че Джена ще се омъжи на 3 юли на пищно тържество в Катуница, но не може да прости на бившата си, че се е отнесла така със собствената си кръв. Именно тази постъпка на Джена окончателно я прогонила от мислите му и той вече не таял никакви чувства към нея.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама