Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5573454 www.bgdnes.bg

Пловдивчанка омете Поли Генова

Край с всенародната любов към Поли Генова!
Русокосата изпълнителка, която разбуни духовете през изминалия месец с участието си в "Евровизия", е изместена от 10-годишната Лидия Ганева.
Лидия е от Пловдив и без проблеми отвя конкуренцията на състезанието за български представител на предстоящата детска „Евровизия“. Момичето е наричано Детето чудо в града под тепетата и по всичко личи, че ще вземе славата на малката Крисия Тодорова, която вече две години жъне успехи на музикалната сцена.
Въпреки че Поли Генова направи всичко възможно любимците й от формация "Бон-Бон" да спечелят първото място в конкурса, малчуганите се класираха едва на четвърто място. Самата Генова стартира кариерата си от детската група и до последно се опитваше да набута формацията за детската „Евровизия“. Голямо е разочарованието на Поли, че невръстната пловдивчанка успя да надмине любимите й хлапета и се класира първа в състезанието.
Лидия от малка е запозната с голямата сцена. Момичето е от семейство на народна певица и професионален танцьор във фолклорния ансамбъл "Тракия". Талантливото девойче е пътувало по света с родителите си и споделя, че участието в "Евровизия" е сбъдната мечта за нея.
За трети пореден път България ще изпрати представител в музикалния формат за деца. Крисия и близнаците Хасан и Ибрахим се класираха втори преди две години. Миналата година Габи Йорданова не пожъна особен успех с изпълнението си въпреки многото работа с "Ку-ку бенд".
Тази година малката Лидия е готова да спечели първото място. Състезанието ще се проведе през ноември в Малта и подготовката за концертите вече започна.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама