Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5573930 www.bgdnes.bg

Рут Колева скочи на Слави .Дългия бил алчен

Певицата и родът Халваджиян агитират против Трифонов

Огън и жупел хвърля по Слави Трифонов певицата Рут Колева.
Омразата на изпълнителката към Дългия, която датира от години, стигна до там, че Рут започна да агитира в социалните мрежи против шоумена, видя "България Днес".
Колева се е съюзила със сина на Маги Халваджиян – Бедрос, и двамата в момента са най-върлите противници на Дългия. Телевизионният оператор и устатата изпълнителка са сформирали група в социалната мрежа Фейсбук, озаглавена "НЕ искам Слави в политиката!". Само за седмица двамата са събрали стотици съмишленици, чиито брой непрестанно расте.


Сред неприятелите на Дългия са цялата рода Халваджиян. Вечната битка между шоумена и Магърдич премина ново ниво и дългокосият продуцент открито заяви, че е против Трифонов и амбициите му за влизане в политиката на страната.
От известно време темата, която вълнува най-много Рут, е Трифонов и певицата постоянно намира начини да захапе шоумена. След скъсването на снимката на президента Росен Плевнелиев в ефира на шоуто Колева не се стърпя и определи Дългия като алчен хитрец без никакви таланти.

"Той без особено чувство за хумор, правоговор, красота или глас стана най-голямата звезда в България! И безспорно е недосегаем откъм фен маса. След някоя и друга година ще му вдигнат паметник, ще кръстят булевард на негово име" - избухна Колева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама