Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5573992 www.bgdnes.bg

Ива Атанасова, певица, тв водеща и бивш модел: Не се ли правиш на маймуна, няма успех

Златотърсачките са мързеливи момичета, манекенството е трамплин към богати мъже

КОЯ Е ТЯ

Тв водещата Ива Атанасова е родена на 13 април 1984 година. Красавицата е и бивш модел от агенция ExGround. Позната е на зрителите от играта „Трезор“ и „Големият въпрос“ по Нова тв, водила е предаването V.I.P. по несъществуващата вече „7 дни ТВ“, по времето на Боби Цанков, както и есемес-игрите в същата телевизия, за които се разрази голям медиен скандал. Познаваме Ива и от предаванията „Красавицата и отличникът“ и „Вот на доверие“ по bTV, изявяваше се и като репортерка в началото на „Преди обед“. Работила е и към екипите на предаванията на Кеворк Кеворкян „Всяка неделя“ по Нова и „Усещане за жена“ на Катето Евро по ТВ 7. Организирала е конкурси за красота, като най-известен от тях е Miss Bag Girl. Ива се изявява и като бизнес дама, има собствен моден бутик. През декември 2014-а стана майка на красиво синеоко момченце с кралското име Филип. Негов баща е Денис Касъмов - син на известния продуцент на „Ара мюзик“ Виктор Касъмов. В момента е част от екипа на предаването "Папараци", където има своя рубрика - "Звезди под прикритие".

- Ива, освен като тв водеща и бивш модел ти изненада с ново амлоа - на певица. Дуетната ви песен с Кристо King вече е летен хит - смяташ ли, че чалгата полека отминава от мода?
- Надявам се песента ни да стане хит, защото наистина се постарахме за този проект. С Кристо сме съученици и се познаваме от деца. Това е втората ми песен. Първата беше с рапъра Димчо. За чалгата мога да кажа само, че не е отминала от мода и в това съм сигурна. Работя с дост от фолкпевиците върху визиите им. Имам агенция за стайлинг Look at me-Beauty and styling agency и наблюденията ми са, че попфолкът все още се харесва и толерира както по заведенията, така и в интернет пространството. Като цяло - занимавам се с доста неща и всяко едно от тях ми доставя истинско удоволствие. Превърнала съм хобитата си в работа и се надявам това да продължи.
- В момента си част от екипа на "Папараци", където водиш рубриката "Звезди под прикритие", разкажи за някой култов момент по време на снимки?
- Има много интересни моменти в моята рубрика. Например плеймейтката Елена Кучкова беше репортер и се наложи да вземе интервю от кмета на София г-жа Йорданка Фандъкова. Ели беше облечена с огромно деколте по време на това събеседване... Кристо веднъж се превъплъти в чистач. Атанас Колев продаваше айран в мола. 100 Кила прави сандвичи и т.н.
- Приятелки ли сте с Николета и защо според теб доста хора не одобряват личността й?
- Познавам Николета от дота време. С мен винаги се е държала добре. Има хора, които са й фенове, и такива, които не одобряват работата й. За мен тя е успяла да направи всичко, което е искала. Упорита е. Знае как да привлече внимание и го прави безупречно. Има страхотно дете. Хората в България не одобряват не само нея, а и доста други, особено в шоубизнеса, но в него не се ли правиш на маймуна, си обречен на неуспех.
- Изглеждаш зашеметяващо, въпреки че наскоро си раждала. Имаш ли специални трикове за добра форма?
- Много благодаря. За съжаление нямам време за тренировки. Разходките с детето и тичането по него са ми достатъчни.
- Как успяваш да съчетаваш родителските си задължения с работните ангажименти, кой ти помага най-много в отглеждането на детето?
- През повечето време си го гледам аз. Майка ми много ми помага, както и майката на Денис.
- Неведнъж си се шегувала, че все още не ти личи, задето си по-голяма с 6 години от мъжа си Денис Касъмов. Как се справя той в ролята на татко?
- За момента не ми личи. Справя се прилично добре. Все пак твърде млад стана татко, но бързо се адаптира. Не се оплаквам.
- Преди време си била модел и си организирала редица конкурси за красота. Кога и защо у нас стана срамна професия момичета да се занимават с различните форми на манекенството?
- Стана срамно, защото повечето момичета използват "манекенството" за трамплин към богати мъже.
- Какво мислиш за златотърсачките?
- Това са мързеливи момичета. Жени, които искат всичко наготово и не искат да се развиват в друго, освен в това да обикалят скъпите бутици и дестинации.
- С Емануела сте близки, напук на писанията за влошени отношения, задето е била гадже на Денис. Какъв човек е тя отблизо?
- Познавам Емануела преди Денис. Нямам лоши отношения с нея. За мен не е важно кой с кого е бил, а с кого е в момента и какво му е отношението към мен.

Димана ДОЙЧИНОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама