Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5581444 www.bgdnes.bg

Тризначките проклеха Нико

Тупарев да мре, избълваха култовите сестри

Жестоки клетви бълват култовите риалити звезди Варя, Надежда и Любов.
Скандалните сестри отново са във вихъра си и няма сила, която да ги спре.
Благоевградчанките са осъдени от телевизионния продуцент Нико Тупарев да му заплатят сумата от 5000 лв.
"Бял ден да не види. Дано нито едно предаване няма рейтинг, дано! Фалирал тип прави отчаяни опити да се върнем при него, но ще се върнем, когато умре!", избухнаха ядосаните тризначки ден след като научиха решението на съда.
На 21 септември 2014 година сестрите в интервю отправили неверни и клеветнически твърдения, че продуцентът е част от престъпна схема и искал да ги направи проститутки. Бесният Тупарев още тогава се закани да заведе дело срещу тях. Първоначално продуцентът поискал 20 бона от тризначките, но в крайна сметка те ще трябва да заплатят 5 хилки и направените по делото разноски и възнаграждения на ангажираните вещи лица.
Въпреки че решението на съда не е окончателно и подлежи на обжалване, Варя, Надежда и Любов вече беснеят и се заканват да отмъстят на Тупарев. Сестрите стигнаха до крайности и дори проклеха Нико в най-лошото.
Нико Тупарев за момента се въздържа да коментира изблиците на Вяра, Надежда и Любов. Продуцентът е категоричен, че не иска да влиза в тона на девойките и всичко, което го свързва с тях, вече е само заседателната зала.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама