Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5582630 www.bgdnes.bg

Гавра с фолкпевица

Потрошена, надраскана и затрупана с боклуци!


В този потресаващ вид фолкпевицата Веселина открила личния си автомобил, разказа пред "България Днес" потресената от неприятната случка изпълнителка.
Певицата попаднала на зловещата находка преди няколко дни, когато сутринта се приготвила да излиза по професионални задачи.


"Стигнах до колата и буквално замръзнах на място от шок. Автомобилът изглеждаше ужасно - потрошен и със следи от издирване отстрани и по предния капак. Най-големият кошмар за мен настъпи, когато видях, че някой буквално се беше подиграл с мен и беше засипал колата с камара от отпадъци. Реших, че е някаква грешка. Никога не бих предположила, че може да ми се случи подобно нещо", сподели пред вестника разстроената изпълнителка на хита "Бог така ли пожела".

Реклама


След първоначалното стъписване Веселина веднага направила снимки на пораженията и позвънила в полицията. Тя има подозрения кой може да е обезобразил колата й, но не иска да издава подробности, тъй като е решила да търси правата си по законов път. За момента извършителят на злодеянието е неизвестен, както често се случва при голям процент от подобен вид битови престъпления.


"Макар че случката не е много приятна, не се страхувам. Досега никога не съм получавала каквито и да е било заплахи", призна фолкпевицата. Тя определя себе си като спокоен човек, който избягва конфликтите, и затова е разочарована, че някой е посегнал на личното й имущество.


"Досега никога не съм се сблъсквала с подобно поведение или отношение към себе си. Колата я имам от няколко години, но след случката ще се наложи да пребоядисам основно засегнатите места, за да се върне към предишната си визия", обясни Веселина.


Врачанката започва да свири на акордеон и пиано, а от 17-годишна стартира да пее в различни заведения из страната, трупайки опит и репертоар. През 2010 г. става част от каталога на музикална компания Diapason Records, където добива национална популярност. Напук на вярването, че фолкпевиците не наблягат на ученето, Веселина се дипломира в магистърска програма по информационни и комуникационни технологии на Софийския университет "Св. Климент Охридски".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама