Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5583133 www.bgdnes.bg

Лора Караджова си НАБУХА СИЛИКОН. Циците и гонят дините на Галена (Снимки)

Циците й гонят размера на Андреа 

Няма разлика между чалгата и хип-хопа в България - ако погледнете Лора Караджова, ще ви стане ясно защо. Щерката на вокалиста на "Сигнал" си е натъпкала толкова много силикон в пазвата, че от "Пайнер" ще й предложат договор. Най-накрая Караджова сбъдна отколешната си мечта за огромни цици; трябваше да изчака бебето да поотрасне, за да го направи.


Лора се изфука с придобивките в новия си клип към песента "Една на милион", която пусна днес в ефир. Парчето е с участието на колегата Бобо и уж е летен хит.
Ако човек гледа видеото без звук, би решил, че това е нещо от репертоара на Галена - на екран се мярка провокативно съблечената Лора Караджова - първо е по бански, после е по изрязан до пъпа потник, накрая слага рокличка. Мята чисто новите си, огромни цици във всеки кадър и го раздава милионерка, вози се на моторница в морето с две приятелки. Трите пият скъпо шампанско и танцуват по цял ден.

Реклама

Към средата на клипа се появява Бобо и започва да реди рими, но не получава внимание, защото циците на Лора отново се тръскат. За разнообразие тя слага ултракъса пола и започва да си клати апетитно закръгления си задник.


Вижте снимките и се порадвайте на новите гърди на Лора Караджова - нали затова ги е сложила, за да им се радваме!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама