Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5583850 www.bgdnes.bg

Моделката Светлана Василева: Изнудват ме с 10 000 лв.

10 000 лева! Това е сумата, с която популярната моделка Светлана Василева е била изнудвана от непознат потребител във Фейсбук.


За неприятната историята разказа пред "България Днес" самата Василева, която е силно разтревожена от атаките, които се водят срещу нея.

Реклама


"Преди няколко дни с мен се свърза човек, който започна да ми пише в личен чат изключително неразбрано. От думите му разбрах, че той има информация, че в големи български вестници и списания ще започне негативна кампания срещу мен и ще бъдат пускани лоши материали за мен", започна разказа си Светлана.


"Същият този човек ми обясни, че някакви хора - не знам какви, били готови да платят 10 000 лева, за да започне въпросната кампания. От съобщенията му усетих няколко намека, че очаква от мен същата сума, за да се намеси и да не позволи да се пишат лоши неща за мен. Разказа ми как се бил скарал дори с жена си, за да ме защити", каза още Василева.


Моделката признава, че подобни хора силно я плашат и се страхува, че могат да й сторят нещо лошо. "Няма как да знам какви са намеренията на хората. През годините съм станала много внимателна в преценката си за непознати и много трудно мога да се доверя", призна пред вестника хубавицата.


Светлана е решила да не обръща повече внимание на човека, който я притеснява във Фейсбук, и напълно ще го игнорира. В първия момент наистина се зачудила дали е възможно някой да пожелае да започне подобна негативна кампания, но впоследствие осъзнала, че няма такива врагове.


Василева разкри, че всеки ден постоянно й пишат непознати хора, които искат да се запознаят с нея, канят я на вечери или отправят неприлични предложения.


"Преди време имах проблеми с един човек, който се представяше навсякъде за моето гадже. Наглостта му стигна дотам, че започна да се обажда на мои познати и да им казва повече да не ме търсят, защото съм обвързана с него. Принудих се да му се обадя и лично да му кажа да спре с тези изпълнения, защото разпространява лъжи, на които някои хора може да повярват. Стигна се дотам, че той дори ме нападна, че не съм истинската Светлана Василева, а се представям за нея. Той бил имал връзка със Светлана Василева, макар че никога не се бил виждал с нея. Просто нямах думи тогава", сподели приключенията си плеймейтката.

Реклама


"Никак не ми е приятно да ми се случват такива неща. Имам чувството, че съм магнит, който привлича всякакви странни хора, искащи да ми привлекат вниманието", завърши емоционално Василева.


Наскоро Светлана блесна на фолксцената, като записа дуетно парче с Ангел, в което показва певческите си възможности. "От много време исках да снимам Светлана в мой видеоклип, говорили сме, но сега дойде моментът. Поканих я в студиото на Оцко, за да чуе песента, и тя много я хареса. Започна да си я тананика и решихме на шега да запише няколко думи. Ние много се забавлявахме, докато снимахме клипа, не сме усетили някакво натоварване, всичко мина много неусетно и със сигурност това ще е първи, но не последен проект заедно", разказа изпълнителят за новото поприще на моделката.


От своя страна Светлана разкри, че да пее е нейна детска мечта.

Реклама
Реклама
Реклама