Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5584431 www.bgdnes.bg

Километрична опашка за Лили

 600 души се редят за примата, Иванова готова за втори концерт

Километрична опашка посрещна Лили Иванова миналата вечер на езерото в Панчарево, видя "България Днес".
Рекордният брой от 600 души очакваха примата на българската естрада, която пя в тузарския ресторант "Лебед". Концертът на Лили на открито беше едно от най-обсъжданите и чакани събития през последния месец.
Поради огромния интерес организаторите пуснаха допълнително билети за правостоящи, които достигаха сумата от 120 лв. Задължителна бе и консумацията в заведението от минимум 20 лв.


Заради многото гости собствениците се бяха заели да осигурят допълнителен персонал. Въпреки това голяма част от посетителите се обслужваха сами, което внесе смут в иначе задушевната обстановка.


Иванова пя два часа без почивка заедно със своите музиканти на брега на Панчаревското езеро. Според слуховете Лили се е съгласила на още един концерт това лято в тузарския ресторант "Лебед". Иванова прибра доволна сума пари от участието си там.
Само след месец Васил Найденов има изява на същото място. Желаещите да чуят Кеца на живо на брега на Панчаревското езеро могат да го направят срещу много по-скромна сума от тази, която дадоха за Лили.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама